IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Премиерът в оставка освободи заместник-министъра на труда

Валентина Симеонова напуска поста по лични причини

14:17 | 11.03.13 г. 1
Премиерът в оставка освободи заместник-министъра на труда

Със заповед на премиера в оставка Бойко Борисов от длъжност е освободена заместник-министърът на труда и социалната политика Валентина Симеонова, съобщават от правителствената пресслужба.

Тя напуска поста по лични причини. Заповедта влиза в сила считано от 11 март 2013 година.

Симеонова заемаше поста заместник-министър на труда и социалната политика от август 2009 година. До тогава е работила като заместник-кмет по образованието и социалните дейности в Столична община – район „Слатина”. Преди това е работила и като директор на дирекция „Стандарти и анализи” в Държавната агенция за закрила на детето.

Като заместник-министър на Тотю Младенов в кабинета "Борисов" Симеонова отговаряше за политиките, свързани със социално подпомагане и социални услуги, за хората с увреждания и за закрилата на детето.

Очаква се утре (12 март) президентът Росен Плевнелиев да обяви състава на новото служебно правителство, което ще заработи от сряда - 13 март.
 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 18:09 | 06.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

1
rate up comment 1 rate down comment 0
jelenski
преди 11 години
Хайде по-бързо да се започва с фактическата работа за народа! Ясно е, че . ГЕРБ пречат на новото правителство, за да не излязат наяве техните злоупотреби преди изборите, но пък сметките пристигат
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още