IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Шефката на агенция "Медицински одит" влиза в Надзорния съвет на здравната каса

Светлозара Илиева заема мястото на бившия зам.-министър д-р Минчо Вичев като представител на държавата

14:53 | 28.03.13 г.
Шефката на агенция "Медицински одит" влиза в Надзорния съвет на здравната каса

Служебният кабинет определи Светлозара Илиева за представител на държавата в Надзорния съвет на Националната здравноосигурителна каса (НЗОК). Тя заема мястото на д-р Минчо Вичев, съобщиха от пресцентъра на кабинета.

Светлозара Илиева е завършила Медицинския университет в София и има две специалности - по вътрешни болести и по хранене и диететика, както и завършена магистратура по обществено здраве и здравен мениджмънт.

Илиева има богат опит в областта на медицинския одит на лечебните заведения и на здравноосигурителния надзор.

В периода 2001-2010 г. е работила в здравната каса последователно като експерт в дирекция "Медицински дейности", началник на сектор "Медицински контрол на специализираната извънболнична помощ" и началник на отдел в дирекция "Договаряне, методология и контрол на извънболничната медицинска помощ".

През 2010 г. започва работа като директор на дирекция в Изпълнителната агенция "Медицински одит", а от 2012 г. до момента е изпълнителен директор на агенцията.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 22:38 | 12.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още