IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Асоциация "Банка на годината" стартира гласуването за "Банка на клиента"

Гласуването ще продължи до 12 ч. вечерта на 30 юни, а гала церемонията по връчването на наградите на асоциацията ще бъде на 1 юли

14:16 | 02.06.14 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	<em>Снимка: Асоциация&quot; Банка на годината&quot;</em></p>

Снимка: Асоциация" Банка на годината"

Асоциация „Банка на годината“ стартира гласуването за определяне „Банка на клиента“ за всички клиенти, партньори и служители на банките на своята страница и на уеб страниците на медийните партньори на събитието, съобщават от асоциацията.

Наградата „Банка на клиента” се определя от потребителите, докато в останалите категории на конкурса победителите се излъчват на базата на проучвания и финансови резултати, направени от експерти във финансовия сектор, припомни председателят на Асоциация „Банка на годината“ Валентин Панайотов.

Гласуването ще продължи до 12 ч. вечерта на 30-ти юни. Гала церемонията за обявяване на носителя на голямата награда "Банка на годината" и победителите в отделните категории ще бъде на 1-ви юли. 

За втори път тази година класацията вече има 8 категории, след като през 2013 г. към основните награди „Банка на клиента“, „Пазарен дял“, „Динамика и Развитие“, „Чуждестранен Банков клон“, „Ефективност“, „Банка на „Тайния Клиент““, големият приз „Банка на годината“, се добави и награда „Най-добър банков бранд”.

Наградите „Банка на годината“ в различните категории са се превърнали в символ на успех и доказателство за стабилността, както за банковите институции, така и за техните клиенти.

„През годините престижната класация се развива заедно с банковия пазар. През тази година няма да включваме нови категории, но ще наблюдаваме отражението на промените в банковото законодателство върху финансовите институции в страната и ще ги отразим в оценките си за сектора през 2014 г.”, прогнозира Валентин Панайотов.

Наградите са учредени през 1992 година и за своята двадесетгодишна история критериите са се променяли и усъвършенствали заедно с развитието на банковата система в България.

Голямата награда е печелена през годините от Банка за земеделски кредит, Пощенска банка, Булбанк, Първа инвестиционна банка, Райфайзенбанк, Банка ДСК, Обединена българска банка, УниКредит Булбанк, Сосиете Женерал Експрес Банк.

Investor.bg e медиен партньор на събитието!

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 01:55 | 12.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още