IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Acer представя серията Aspire М

Моделът предлага 8 часа работа на батерията и висока производителност

20:30 | 24.04.12 г. 1
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
Acer представя серията Aspire М

След като пусна първия си ултрабук през септември 2011 година, Acer пренесе продуктови му характеристики в основната си линия ноутбуци с 14- и 15-инчови дисплеи. Днес Acer представи серията Aspire M (Aspire Timeline Ultra), която предлага 8 часа работа на батерията след зареждане, висока производителност и с комбинация от 2 диска с хибриден дизайн, характерен за ултрабук. 

Характеристики включват още технологията Green Instant On на Acer, благодарение на която Aspire Timeline Ultra зарежда бързо и възобновява работата, както и технологията Always Connect на Acer, която позволява на потребителите да управляват своите мултимедия и данни от устройства си по всяко време и на всяко място – веднага след отварянето на капака.
 
Новите Aspire M са по-тънки и по-леки в сравнение с предишните поколения на серията Timeline - те постигат баланс между теглото на компютъра и живота на батерията, като осигуряват цял ден работа с компютър след едно зареждане. Едва 20 мм тънки, те предлагат над 8 часа живот на батерията, производителност с последно поколение процесор Core™ i от Intel®, прецизна графика за интензивни триизмерни игри и дори тънко оптично устройство DVD-Super Multi.
 
Технологиите Green Instant On и Always Connect на Acer позволяват качването и извличането на данни да става на всяко място и по всяко време – при това – с пестене на енергия.
 
Специално Green Instant On на Acer е функционалност за незабавно възобновяване на работата (в рамките на 1,5 секунда) с ноутбука Aspire Timeline Ultra и гарантира, че батерията му ще издържи в продължение на няколко седмици.
 
В сравнение с конвенционалните начини на свързване, потребителите се връщат онлайн по-бързо благодарение на Always Connect на Acer – което в крайна сметка подобрява продуктивността и удовлетворява информационно-развлекателните нужди. При отворени профили във Facebook, Twitter или Outlook потребителите могат да видят обновяванията им незабавно след възобновяване на работа. Нещо повече, технологията Always Connect на Acer прави възможно събуждането на ултрабука да стане чрез дистанционно устройство като смартфон например. Достъпът до всички документи, снимки, музикални и видеофайлове е бърз и незабавен.
 
Ултрабуците вече са налични в търговската мрежа у нас в различни конфигурации, а цените започват от 1249 лв. 
Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 23:35 | 11.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Style виж още

Коментари

1
rate up comment 0 rate down comment 0
Persefona
преди 12 години
Acer предлагат добри продукти
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още