IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ръсел Кроу си купи къща за 10 млн. долара

След четири години избиране семейството на филмовата звезда най-после откри идеалния дом

10:06 | 23.03.11 г.
Ръсел Кроу си купи къща за 10 млн. долара

Ръсел Кроул и съпругата му, Даниел Спенсър, похарчиха 10 млн. долара за имот в Австралия, съобщава Executive Style.

Покупката на къщата, която е строена през 1909 година и е била реновирана през 1927, изглежда е краят на продължилото близо четири години търсене на подходящ дом за отглеждане на четиричленното семейство – двете деца на двойката вече са на четири и седем години.

Къщата се намира в източното предградие Роуз Бей в Сидни, има шест спални и е разположена на 1 200 кв. м площ. За последно тя е била търгувана през 2001 година за сумата от 5,5 млн. долара.

Досега семейство Кроу живееше в мезонет, част от модерен жилищен комплекс в луксозното източно предградие Улумулу в Сидни, припомня Sydney Morning Herald. Апартаментът в близост до пристанището бе купен от двойката за 8,5 млн. долара няколко дни след сватбата им през април 2003 година. Въпреки че вече се сдоби с доста по-голямо жилище, семейството не смята да се лиши от старото си семейно гнездо и ще запази собствеността си върху него.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 15:40 | 07.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още