IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Газпром иска да спонсорира Шампионската лига през следващите 3 сезона

Компанията организира конкурс за предложения за видеклипове с продължителност от 30, 10 и 5 секунди

10:45 | 02.07.12 г.
Газпром иска да спонсорира Шампионската лига през следващите 3 сезона

Очаква се руският газов монополист Газпром да стане спонсор на Шампионската лига за сезоните 2012-2013, 2013-2014 и 2014-2015 г. Компанията е разкрила замисъла си в конкурс за предложения за производството на рекламните клипове, които ще бъдат излъчени в първите мачове от новия сезон, съобщи агенция Интерфакс.

В документите не се посочва максималната цена, която Газпром ще плати за клиповете, като се смята, че тя ще се формира според резултатите от предложенията на участниците в конкурса.

Резултатите ще бъдат обявени най-късно до 15 август. Клиповете трябва да бъдат готови за излъчването на първите срещи от Шампионската лига.

Изпълнителят трябва да извърши анализ на целевата аудитория, да подготви концепция за един видеоклип на английски и на руски език с продължителност 30 секунди, но в най-малко 3 варианта, както и 2 кратки версии с продължителност 10 и 5 секунди.

Рекламата е насочена към укрепването на имиджа на Газпром като голяма енергийна компания с високо ниво на социална отговорност, включително в Европа, посочват от руската агенция.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 21:56 | 10.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още