IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

"Антураж" разочарова с представянето си в боксофиса в Северна Америка

Лентата, базирана на едноименния сериал, се изкачи до четвърта позиция в класацията, въпреки високите очаквания

14:31 | 08.06.15 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	<em>Снимка: Entourage Facebook page</em></p>

Снимка: Entourage Facebook page

Филмовото възраждане на комедията на HBO “Антураж“ се класира четвърто в боксофис класацията в Северна Америка в рамките на дебютния си уикенд, събирайки повече от очакваните 10,4 млн. долара, пише CNN.

Комедията, разпространявана от Warner Bros, успя да събере 17,8 млн. долара от премиерата си в САЩ на 3-и юни. Въпреки високите очаквания Ари Голд и момчетата от Куинс се провалиха в боксофиса този уикенд.

"Антураж“ показва колко много време е минало от края на сериала и излизането на филма“, коментира Фил Контрино, бокс офис анализатор на BoxOffice.com. “Определено не успя да пробие отвъд основната си база от фенове“.

Сериалът, на базата на който е създаден филмът, завърши през 2011 г.

Големият печеливш този уикенд се оказа комедията „Шпиони“ на 20th Century Fox със своите 30 млн. долара приходи от билети.

Второто място остана за новия филм с Дуейн Джонсън „Сан Андреас“, разказващ за силно земетресение. Във втората си седмица по кината лентата събра 26,4 млн. долара. От премиерата си досега филмът е събрал 99 млн. долара в САЩ.

В челната тройка се нарежда и филмът на ужасите „Коварен капан 3“, който генерира 23 млн. долара приходи.

Резултатите на боксофиса отбелязват спад вече трети уикенд, но се очаква тази тенденция да не продължава дълго. През следващия уикенд по кината трябва да излезе дългоочаквания филм на Universal “Джурасик свят“.

Лентата, в която участват Крис Прат и куп гладни динозаври, се очаква да бъде един от най-големите хитове на летния сезон. Прогнозите сочат, че през първия си уикенд той ще достигне 100 млн. долара от продажбата на билети.  

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 07:14 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още