IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Вила във Флорида е обявена за продажба за 30 млн. долара

В луксозната къща има шест спални, бална зала, тенис корт и гранитен басейн

16:51 | 30.12.14 г. 2
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	<em>Снимка: Coldwell Banker Real Estate</em></p>

Снимка: Coldwell Banker Real Estate

Луксозна вила в италиански стил, разположена в заможния квартал Palm Beach Gardens във Флорида, е обявена за продажба. Архитектурното произведение, в което са вплетени дворцови влияния, се продава заедно с редица религиозни артефакти. Очаква се имотът да бъде обявен за 30 млн. долара, обясняват брокерите му, цитирани от Wall Street Journal.

Вилата, наречена Palazzo Grande, всъщност е резиденция с разгъната площ от близо 1500 кв. м, като в нея има шест спални и още толкова бани. Цялото имение се разпростира на площ от малко над 3 дка и се намира в комплекса от затворен тип Steeplechase, обясняват агентът Уилям Пиърс от Coldwell Banker Residential Real Estate. 

При обявяването на цената на имота брокерите специално изтъкват, че в резиденцията има 40 полилеи и огромна каменна камина, върху която има статуя на Исус Христос, както и икона на Света Богородица.

Резиденцията има и огромна обща стая, която е висока над 10 метра и е с декоративен таван. Към нея има и голямо стълбище, оградено от двама херувими. На горния етаж на вилата има бална зала с огледален таван, в която спокойно могат да се съберат до 75 души, обяснява Пиърс.

Дървената подова настилка пък е същият модел като тази, който се намира във Версайския дворец. В двора на вилата пък има тенис корт, както и гранитен басейн с площ от 104 кв. метра.

Според оценката на брокера строителството на вилата е струвало приблизително около 15 млн. долара през 2005 г., а имотът е бил използван за основен дом от сегашния му собственик. В момента обаче той се мести на друго място и заради това смята да продаде вилата. Според публичните регистри вилата е собственост на инвеститора в недвижими имоти Джон Термото, който е закупил мястото през 1999 г.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 15:55 | 11.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

2
rate up comment 2 rate down comment 1
Сините камъни
преди 9 години
Такаааааа, вече знаем от нашите телевизионни журналисти, че добрата новина не е новина, а сега ми обяснете моля, тая статия, какво точно е!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1
rate up comment 5 rate down comment 0
nobel
преди 9 години
Яаа, комшията на Дани трите шестици си продава вилата. Той нали живее точно в Палм Бийч. Дали не е самият Дани?
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още