IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Новият MacBook Air може да е със светеща клавиатура

Очакванията са и за високоскоростен Thunderbolt порт и бърза 400MBps флаш памет

11:59 | 18.07.11 г.
Автор - снимка
Създател
<p>
	Светещата клавиатура отново ще радва собствениците на&nbsp;MacBook Air.<em> Снимка: sxc.hu</em></p>

Светещата клавиатура отново ще радва собствениците на MacBook Air. Снимка: sxc.hu

В последните дни силно се спекулира относно новия хардуер от Apple, като очакванията са той да бъде представен заедно с новата версия Mac OS X 10.7 – Lion. Последните очаквания са в четвъртък да бъдат представени нови MacBook Air (11,6 и 13,3 инча), както и Mac Pro. 

Когато и да се случи на предстоящата премиера на новите MacBook Air, едно е почти сигурно - завръщането на светещата клавиатура, пишат специализираните блогове.

Според Apple Inside компанията на Стив Джобс планира да „върне“ обратно светещата клавитура, която беше стандартна екстра на първите поколения MacBook Air. Освен подсветка на клавиатурата, силна памет (4 GB DDR3-RAM) и твърд диск от поне 128 GB SSD, се очаква компютрите да имат и високоскоростен Thunderbolt порт, актуализиране на процесора с Intel Sandy Bridge архитектура и евентуално супер-бърза 400MBps флаш памет.

MacBook Air по принцип е предназначен за професионалисти „в движение“ и подсветката на клавиатурата определено липсваше на доста клиенти. Особено на онези, които са имали по-стара версия MacBook Air, при която тази екстра все още беше налична.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 05:49 | 06.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още