IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

20-бутонната геймърска мишка на Logitech вече е в България

Гарантиращата супер точност джаджа ще се продава на препоръчителна цена от 160 лв.

16:45 | 27.09.12 г. 1
Автор - снимка
Създател
<p>
	Мишката с 20 бутона - само за ценители. <em>Снимка: Logitech </em></p>

Мишката с 20 бутона - само за ценители. Снимка: Logitech

Най-новата геймърска мишка Logitech® G600, която може да бъде индивидуално персонализирана, е вече достъпна за феновете на игрите у нас.

Устройството е лесно за използване и е специално разработено за massively multiplayer online (MMO) геймъри. Мишката разполага с 20 бутона – включително 12 бутона за палеца, разположени в групи по шест върху прецизно проектиран панел – всичките лесно достъпни за бърза игра и лесна навигация без нужда от местене на погледа.

Със своите три профила по подразбиране – два за MMO игри и един за обща игра – тя е настроена за оптимална употреба веднага щом бъде извадена от кутията, без нужда от драйвери. Освен това G600 има G-Shift функция, която лесно дублира броя на действията, които може да се извършат с всеки бутон, което дава пълен контрол.

Както при всички продукти от G-серията, бутоните са програмируеми, така че може да се създават собствени команди, да се съхраняват във вградената памет на мишката и да се извикват с едно натискане. Изваяната ѝ форма удобно поддържа ръката по време на дългите игрови сесии.

„Българските геймъри имат възможност да поддържат световното си ниво благодарение на уникалната функционалност, предлагана от G600 и неограничените опции за адаптиране към техния стил на игра, които им носят както предимство и удобство, така и повече удоволствие по време на дългите игрови сесии”, коментира Стефана Здравкова, търговски директор за Logitech в България.

RGB подсветката на панела за палеца подлежи на пълна персонализация с повече от 16 милиона цветови комбинации, с помощта на които всеки може лесно да идентифицира текущия игрови профил. Светлината може да бъде настроена да свети непрекъснато, да пулсира, циклично да се променя или да се затъмни след зададен от потребителя период на неактивност.

„Тази мишка на Logitech е една от най-добрите, не само защото въплъщава нашите виждания в дизайна,” каза Хал Ханлин, продуцент на Rift. „Има толкова много начини да пазите позицията си в Rift, разликата между това да защитавате зона или да поемете към гроба може да се измерва в секунди. С всички G-бутони на разположение определено имате предимство.”

Може би единственият недостатък на мишката е цената ѝ - препоръчителната крайна цена е 160 лв., или иначе казано – по 8 лева на бутонче. 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 05:46 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

1
rate up comment 14 rate down comment 0
Bastor
преди 11 години
Крайно несериозно. Това е някакъв глупав тестов модел и изглежда супер неудобна. Клавиатурите на Logitech са добри, но за мишка - взимайте си Naga Epic и нещата заспиват. Неудобни логитехски изпълнения.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още