IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Американци плащат над 6 000 долара за стара Лада

Общо 19 души наддават в ebay за руската кола

14:33 | 06.06.13 г. 1
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	Руската машина изглежда в безупречно състояние. <em>Снимка: ebay</em></p>

Руската машина изглежда в безупречно състояние. Снимка: ebay

Да се намери запазен екземпляр на Лада 2101 в Европа е трудна задача. А в Северна Америка е почти невъзможно. Този модел на руската марка е преминавал през океана само след частни сделки, което го прави много рядък. А това, колкото и странно да звучи, превръща Лада 2101 в истинска автоекзотика на американския пазар.

Доказателство за това е автомобилът на снимката. Той е обявен за продажба в ebay, където за него наддават общо 19 души. Наддаванията са стартирали на 31 май от едва 200 долара, но само за няколко дни достигнаха 6 000 долара.

Автомобилът е произведен през 1980 година, като е в безупречно състояние. Внесен е от Унгария и е имал само един собственик. Според информацията от продавача двигателят е с обем 1.1 литра и има изминати 26 600 мили. Той уточнява се, че екземплярът е с оригинали боя и интериор.

"Този автомобил е превъзходен за каране. Не мислех, че ще се справи по магистралите в САЩ, но представянето му определено изненадва. Вниманието, което привлича, е несравнимо", твърди информацията в ebay.

Търгът приключва утре, като се очаква през последните часове наддаванията да бъдат най-интензивни.

Още снимки на колата вижте в Automedia.bg
Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 18:03 | 10.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

1
rate up comment 7 rate down comment 0
VicKing
преди 10 години
Най-близкият пазар на лади е в Куба.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още