IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

CellumPay е тук. С какво е различен?

Новият продукт работи с всички дебитни и кредитни карти, познати в България

09:03 | 28.02.13 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
CellumPay е тук. С какво е различен?

CellumPay е нов продукт на българския пазар, който за първи път предлага на потребителите възможност да се разплащат и пазаруват през своя смартфон. Всички дебитни и кредитни карти могат да се съберат на едно място и да се използват за пазаруване от разстояние, през смартфона.

CellumPay е мобилно приложение, което може да се инсталира напълно безплатно на всеки смартфон с операционни система IOS, Android, скоро и Windows phone.

Какво обаче отличава CellumPay от останалите подобни услуги:

За да го използвате, няма нужда да излизате от вкъщи или от офиса или да правите някакви заявки, дори и онлайн. Не е необходима и доставка на приложението, нито физическа употреба на пластики. Не са нужни пари в брой или плащания, съответно няма карта или сметка, която да зареждате, за да работи приложението. То е напълно безплатно и използвате само смартфона си за разплащане при покупки и услуги. Не трябва да мислите какво още да носите със себе си, или да вграждате в телефона си, за разлика от други подобни приложения появили се напоследък, при което трябва да носите картата с чип.

CellumPay работи с всички дебитни и кредитни карти, познати в България, в приложението могат да се добавят до 16 броя карти, а не само с МasterCard или Visa. Няма ограничения за ползване на апликацията. Освен това тя не е достъпна само в рамките на определена работна среда, т.е. не изисква да сте член на „определено семейството” например приложенията на някои мобилни оператори.

CellumPay не изнася никакви лични данни в пространството извън самия смартфон. MPIN се създава от самия потребител и се пази само и единствено от самия него, не се издава или съхранява от доставчика на услугата.

Посетете cellum.bg, изтеглете апликацията от Play Store или App Store и пробвайте CellumPay. Можете да закупите или разплатите стоки и/или услуги към актуалните партньори на Целум България подрбно описани както на уеб страницата на Целум България, така и във Фейсбук. CellumPay се сваля и се инсталира лесно, бързо и безплатно!

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 06:00 | 12.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още