IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

CellumPay – къде още може да се ползва

Мобилното приложение се инсталира напълно безплатно на всеки смартфон с операционни система IOS, Android, а скоро и с Windows phone

09:12 | 14.03.13 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
CellumPay – къде още може да  се ползва

Новото мобилно приложение за разплащания CellumPay се използва за разплащане и пазаруване на различни стоки и услуги към следните търговски партньори: Софийска вода, Евро Брокер, Виваком, Грийн такси, Хеликон, Gladen.bg, Български Червен Кръст и куриерските услуги на ТИП-ТОП куриер.

Скоро CellumPay ще може да се прилага и за покупка  и плащане на продукти от веригата Техномаркет, онлайн хипермаркета GET.BG, както и в една от петте най-големи вериги строителни хипермаркети - Практис.

Мобилното приложение CellumPay се инсталира напълно безплатно на всеки смартфон с операционни система IOS, Android, а скоро и с Windows phone.

Искате бърз обяд в офиса или доставка за вкъщи, а нямате пари в брой? Gladen.bg, съвместно с CellumPay ви дават възможност с едно сканиране на QR кода да получите желаната храна. Спестявате време и нерви, а и не пропускате обяда за пореден път.

Ако сте забравили да купите подарък за вечерта или книги за почивните дни, в сайта на Хеликон можете да намерите интересно четиво за всеки вкус и да го платите чрез приложението CellumPay. В метод на плащане посочвате плащане със смартфон и покупката е извършена. Ако изберете нещо от месечния каталог, покупката става само със сканиране на QR кода, поставен до съответното произведение.

От този месец клиентите ползващи куриерските услуги на Тип Топ куриер могат да заплащат своите пратки чрезCellumPay. Всеки един куриер притежава уникален CellumPay QR код. При предаване на пратката клиентът, който предварително е регистрирал приложението и е активирал кредитни или дебитни карти в него, само сканира кода и на неговия смартфон автоматично се показва екран, на който трябва да въведе стойността на пратката. Написва сумата, избира банковата карта с която да плати, въвежда своят мпин и пратката е платена. Отнема секунди, без да са нужни пари в брой.

Какво още дава CellumPay? Може да се плащат например месечни сметки към Софийска вода и Виваком, в чиито фактури от януари насам има внедрен QR код. По същия начин клиентите на Евро Брокер могат да купят своята застраховка Гражданска отговорност и всички продукти от портфолиото на компанията.

Софиянци и гостите на столицата, които се возят в Грийн Такси, имат вариант да плащат сметката си, сканирайки QR код, който се намира на таблото във всеки един автомобил на Грийн Такси. 

Българският червен кръст също интегрира QR кодове в своите кампании, като начало в кампанията „Дари топъл обяд“, където можете да направите дарение чрез приложението CellumPay.

Така имате нужда само и единствено от смартфона си.

Приложението CellumPay е сигурно, уникално решение за пазаруване и разплащане от разстояние - без пари в джоба и без използване на пластики (кредитни и/или дебитни карти).

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 09:15 | 05.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още