IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

CellumPay – какво предстои?

Пазаруването онлайн никога не е било толкова лесно и сигурно

09:28 | 18.03.13 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
CellumPay – какво предстои?

Представете си, че можете да си купите музикален инструмент от дивана вкъщи или от офиса.

Да, това вече е реалност. Визи Артс – един от първите в страната онлайн магазини започна да предлага онлайн закупуване на своите музикални инструменти чрез CellumPay QR код. Стоките и услугите на Фото Медиа/Biblio.BG също скоро ще бъдат достъпни и ще могат да се разплащат чрез CellumPay.

Всичко това става възможно за всеки потребител само с качване на приложението CellumPay, регистриране и активиране на кредитни или дебитни карти през приложението и сканиране на QR код. Плащайки електронната си книга във Фото Медиа/Biblio.BG, клиентът ще получава моментално линк, който ще се изписва на екрана на неговия смартфон и ще му позволява да изтегля мигновено книгата, която е избрал и вече заплатил.

CellumPay е уникално мобилно приложение, което дава възможност за един  нов, напълно иновативен начин  на разплащане. Инсталира се лесно  и напълно безплатно на всеки смартфон с операционни системи IOS, Android, а скоро и с Windows phone.

Към момента то се използва за разплащане и пазаруване на различни стоки и услуги към следните търговски партньори: Софийска вода, Евро Брокер, Виваком, Грийн такси, Хеликон, Gladen.bg, Български Червен Кръст, Тип Топ куриер.

Какво още да очакваме от CellumPay?

Освен плащане на месечни фактури, в които има внедрен CellumPay QR код, зареждане на предплатени карти, плащане на застраховки, на таксиметрови и куриерски услуги, извършване на дарения, покупка на стоки, CellumPay ще предложи още по-широка гама от възможности за плащане, както на комунални сметки, така и на други видове продукти  и услуги.

Приложението навлиза и в ритейл сектора, което е предимство както за крайния потребител, така и за самите партньори.

В съвсем близко бъдеще CellumPay ще може да се прилага за покупка  и плащане на продукти от веригата Техномаркет. Приложението не изисква никакви карти и пластики, не използва пари в брой, дори и за зареждане на предплатени мобилни карти.

Това е CellumPay - сигурен, лесен, спестяващ нерви и време и не на последно място  по-забавен начин за плащане на сметки, услуги и продукти - от вашия смартфон.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 22:57 | 08.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още