IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Последен фейслифт за Hyundai Sonata

Следващото поколение на модела ще се появи през 2015 г.

10:20 | 10.10.13 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	Снимка: Hyundai</p>

Снимка: Hyundai

Hyundai планира да пусне следващата генерация на седана Sonata през 2015 г., а сега леко освежи настоящото поколение на модела. Фейслифтът е символичен, като именно в този си вид сегашната Sonata ще напусне пазара.

Обновеният Hyundai Sonata е снабден с модернизирана решетка на радиатора, преработена задна броня, светодиоди на задните светлини и джанти с напълно нов дизайн. В салона е подобрена шумоизолацията и още в базовото оборудване е добавена система за следене на налягането в гумите.

Освен това в Hyundai са разработили допълнили нивата на оборудване, които се ще предлагат на различните пазари. Моделът вече разполага със система за следене на "мъртвата зона", нова мултимедийна система с 8-инчов дисплей и камера за движение на заден ход. Предлага се и възможност за направа от карбон на някои детайли от интериора.

В момента Hyundai Sonata се предлага на пазара в САЩ с два 4-цилиндрови бензинови двигателя. 2,4-литровият атмосферен мотор генерира 190 к.с., а 2,0-литровият с турбина - 274 к.с. И двата работят съвместно с 6-степенна автоматична скоростна кутия.

При новата генерация моторите ще бъдат променени, като засега е сигурно, че 2,4-литровият атмосферен агрегат ще отстъпи своето място на 1,6-литровия турбоагрегат с мощност около 200 к.с., който се слага на хечбека Veloster Turbo.

Още снимки вижте в Automedia.bg

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 18:39 | 11.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Новини виж още

Коментари

Финанси виж още