IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Инвеститорът в City Center Sofia планира още придобивания в България

Revetas планират да инвестират в препозиционирането и ребрандирането на мола

18:42 | 09.07.14 г.
Автор - снимка
Редактор
Инвеститорът в City Center Sofia планира още придобивания в България

Инвеститорът в първия съвременен търговски център у нас City Center Sofia – опортюнистичният фонд Revetas Capital Advisors LLP, планира и други придобивания в България, съобщават от фонда в съобщение, разпространено до медиите чрез пропърти мениджъра на мола AIG/Lincoln.

Компанията обаче засега не дава информация за плановете си за експанзия на българския пазар на търговски имоти. Повече данни инвеститорът вероятно ще оповести през есента, уточняват от AIG/Lincoln.

Revetas планират да инвестират в препозиционирането и ребрандирането на City Center Sofia. По думите на Раду Бойтан, старши инвестиционен директор на Revetas, молът е „първокласен имот, с отлична локация, в заможен район, в центъра на София, който предоставя отлични възможности и има лесен достъп за потребителите“. „Това е и единственият търговски център с пряка връзка до метрото“, допълва той.

„Стратегията ни е да създадем динамичен търговски обект, който не просто да отговаря на нуждите на хората, живеещи и работещи в София, a предлага истинско „shopping преживяване“, казва още Бойтан.

City Center Sofia ще бъде добавен към ритейл платформата на фонда - Park Centers, която към момента се състои от 14 търговски центъра в Централна и Източна Европа с обща площ от 124 000 кв. м.

Фондът продължава активно да търси възможности за разширяване на Park Centers ритейл платформата си в региона.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 10:16 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още