IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Marks & Spencer се завръщат в Холандия след 12 години

Компанията пусна сайт на холандски език и открива магазин в сърцето на търговския квартал на Амстердам

13:39 | 18.04.13 г.
Marks & Spencer се завръщат в Холандия след 12 години

Британската верига Marks & Spencer (M&S) се завръща в Холандия след 12-годишно отсъствие, съобщава онлайн изданието PropertyEU.

Компанията пусна нов сайт на холандски език и оптимизирана мобилна версия с цени в евро, местни доставки и опции за плащане.

Веригата отваря и мултиканален магазин в сърцето на търговския квартал на Амстердам. Наред с хранителните изделия на M&S, клиентите ще могат да пазаруват и най-новите модни дрехи от новия електронен бутик на компанията.

От M&S са сключили и ново споразумение с веригата от бензиностанции BP за откриването на шест хранителни заведения на M&S на ключови места из страната, като първото от тях ще бъде открито в Утрехт през септември 2013 г.

През пролетта на 2014 г. пък ще бъдат отворени два магазина на M&S в Хага, както и още един в Амстердам през есента на 2015 г. И двата обекта ще предлагат облекла, стоки за дома и храни.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 16:55 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още