IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

И Twitter тества стикери за снимки

Компанията се насочва към една от най-популярните функции в други социални мрежи

11:03 | 23.03.16 г.
<p>
	<em>Снимка: архив Ройтерс</em></p>

Снимка: архив Ройтерс

Стикерите вече са неделима част от повечето мобилни приложения на социални мрежи и чат, а скоро те ще могат да се слагат върху снимки и в Twitter, пише The Next Web.

В момента компанията тества стикери за снимки сред затворена група от потребители. В допълнение към опцията за украсяване на кадрите с въпросните стикери, платформата ще позволи да се вижда и как други потребители са редактирали същата снимка и ще предлага снимки от набрали популярност разговори, както и ексклузивни новини.

Twitter не е разкрила детайли за това как точно ще определя кои снимки ще препоръчва и откъде ще идват те, нито дали планира да направи тази функция достъпна за повече потребители. Говорител на компанията твърди, че Twitter винаги търси потенциални нови начини да достави по-добри възможност за изразяване на потребители.

Ходът е логичен, тъй като туитовете със снимки в списъка с новини имат по-голям шанс да привлекат вниманието, отколкото текст. Опцията ще позволи на хората да споделят снимки по начина, по който те го правят в приложения като Facebook и Snapchat. Това пък може да накара повече нови потребители да харесат Twitter.  

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 00:50 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Социални мрежи виж още

Коментари

Финанси виж още