IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кои са най-добрите онлайн?

Срокът за подаване на кандидатури за IAB MIXX Awards се удължава до 5 ноември

12:31 | 31.10.16 г.
Автор - снимка
Създател
<p>
	<em>Снимка: IAB</em></p>

Снимка: IAB

IAB Bulgaria удължава срока за подаване на кандидатури за престижния конкурс MIXX Awards до 5 ноември. На 17 ноември ще бъдат отличени най-добрите постижения в родния онлайн маркетинг, а събитието се провежда по лиценз на световните MIXX Awards.

Българското издание на MIXX Awards се провежда за втора поредна година и е най-категоричният показател за успех в света на дигиталните кампании. Седемчленно жури ще отсъди кои кампании заслужават са си тръгнат от церемонията с приз, като тази година отново ще има седем различни отличия. 

Кандидатите ще се борят за приз в следните категории: “Direct Response and Lead Generation”, “Branded Content”, “Cross Media Integration”, “Video Campaign”, “Mobile”, “Social” и не на последно място - “Brave“.

Само след 20 дни ще научим имената на най-иновативните и успешни онлайн кампании в нашата страна и ще видим интересните презентации на членовете на журито и гост-лекторите на церемонията.

Билети за събитието можете да си вземете оттук, а тази година организаторите са обърнали специално внимание на младите – всички студенти могат да си вземат билет на цена от 25 лв., като трябва да входа на залата да покажат актуален документ (студентска книжка или уверение).

Вижте наградените в световните MIXX Awards тук

 
Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 04:29 | 08.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още