IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Samsung представи Galaxy Tab Active

Таблетът е първият на компанията, създаден специално за нейните бизнес потребители

15:27 | 04.09.14 г.
Автор - снимка
Създател
<p>
	<em>снимка: Samsung</em></p>

снимка: Samsung

Samsung Electronics представи таблета си Galaxy Tab Active – първият на компанията, ориентиран към нейните бизнес потребители.   

"Samsung разбира, че бизнесите днес имат високи изисквания за постигане на растеж. Като световен лидер в областта на мобилните технологии, Samsung е готов и е в състояние да предоставя решения, създадени специално за професионална употреба, включвайки иновативни предложения и технологични възможности без аналог на пазара", заяви Джей Кей Шин, главен изпълнителен директор и ръководител на IT & mobile communication в Samsung Electronics.

За да отговори в максимална степен на нуждите на своите потребители Samsung е потърсила обратна връзка от водещи компании в различните сектори при изработването на таблета. Той отговаря на "always on" нуждите на съвременната мобилна бизнес среда, докато леката и здрава конструкция, съчетана със сменяема батерия, осигуряват допълнително удобство на потребителите.

Сред отличителните характеристики на Galaxy Tab Active са неговото анти-шок покритие, способно да издържи падане от 1,2 метра със защитния си капак, устойчив на вода и прах със сертификат IP67. От Samsung изтъкват възможността за използването му в сурови и неприветливи условия като топлина, студ, прах или вода.

3.1-мегапикселовата камера с автофокус има възможност за сканиране на баркодове, а Galaxy Tab Active NFC технологията спестява време за комуникации и управление на работния процес. 

Здравият C-Pen на Samsung е монтиран в горната част на защитния Galaxy Tab Active капак и осигурява алтернативен избор за боравене, вместо пръст.

Батерията на устройството издържа до 10 часа, като при необходимост за непрекъсната работа тя може лесно да бъде сменена с друга. 

 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 18:54 | 11.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Хардуер виж още

Коментари

Финанси виж още