IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Apple пуска нови шумоизолиращи слушалки?

Според Bloomberg новите джаджи ще се конкурират с пазарния лидер Bose, Sennheiser и притежаваната от Apple Beats by Dre

14:43 | 06.03.18 г. 1
Автор - снимка
Създател
<p>
	<em>Снимка: Ройтерс</em></p>

Снимка: Ройтерс

Apple е готова да вдигне децибелите с новите си слушалки. Bloomberg научи, че компанията работи върху шумоизолиращи слушалки. НЗа разлика от сегашния си модел безжични слушалки тип тапички обаче, новите ще се поставят върху ухото и ще се опитат да се съревновават с лидерите на пазара Bose, Sennheiser и притежаваната от Apple Beats by Dre. 

Компанията планира да пусне слушалките още в края на тази година, но според слухове се е сблъскала с проблеми при разработката, които могат да забавят представянето им.

Новата джаджа ще поддържа и познатите от AirPods и някои слушалки Beats функции за обикновено съвместяване чрез Bluetooth и бърза смяна между много устройства.

Първите слухове за подобни слушалки се появиха още през февруари. 

Американският концерн продава в момента модела си Beats Pro в Европа за почти 400 евро, а най-скъпият вариант на Beats Solo3 Wireless струва почти 350 евро. Beats Solo 3 също предлага активна шумоизолираща функционалност и познатия от AirPods чип W1 за подобрена свързаност чрез Bluetooth.

Паралелно Apple работи и над AirPods 2, която също е предвидена за представяне през тази година. 

Бизнесът на компанията с носими устройства, в който влизат освен AirPods и Beats също и Apple Watch, процъфтява. Поодразделението допринася значително за ръста на приходите на концерна през изминалото коледно тримесечие, както поясни компанията в началото на февруари при представянето на финансовите си резултати. Тогава то е генерирало приходи за 5 млрд. долара.

Вижте още от важните технологични новини в коментара на Емили Чанг от Сан Франциско в ефира на Bloomberg TV Bulgaria.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 21:18 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Bloomberg TV виж още

Коментари

1
rate up comment 2 rate down comment 0
khao
преди 6 години
класика в маркетинга :):) , нещо дето го има и се продава от над 10 години, тия ще го боядисат бело и ще го пробутат като иновация на сектантите ! :):) ... 500$ ми се види справедлива цена !
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още