IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Експерти не очакват политическа криза у нас

Скандалите при "Обединените патриоти" няма да доведат до оттегляне на подкрепата към правителството

14:37 | 30.07.19 г.
<p>
	<em font-size:="" pt="" style="color: rgb(102, 102, 102); font-family: ">Снимка: Олег Попов, Investor Media Group</em></p>

Снимка: Олег Попов, Investor Media Group

Няма да има политическа криза у нас. Около това мнение се обединиха политологът Светлин Тачев и председателят на СДС - София д-р Антон Койчев в "Денят ON AIR". Двамата са категорични, че въпреки проблемите и скандалите при "Обединените патриоти", едва ли ще се стигне до криза, тъй като те няма да оттеглят подкрепата си към правителството. 

"Трудно "Обединените патриоти" ще се разпаднат, тъй като само ВМРО има шанс да продължи напред. В момента обаче 37% от хората нямат доверие в кандидатите, които издигат партиите. Който владее София, владее страната. Мая Манолова трудно ще спечели в София, тъй като София е синя", каза политологът. 

Д-р Антон Койчев пък допълни, че очаква скоро да има преформатиране на десницата. Той се обяви за машинното гласуване, тъй като по този начин ще се разширят правата на гражданите. 

"Няма да има политическо Ватерло и политическа криза у нас. Въпреки това ще има преформатиране на българската десница. Трябва устойчив процес за разширяването на правата на гражданите. Мая Манолова не е граждански кандидат - тя бе позната като острието на БСП. Фандъкова ще спечели изборите", коментира Койчев пред Bulgaria ON AIR.

Двамата коментираха и темите с изтичането на лични данни от НАП, както и епидемията от африканска чума, която върлува по свинете у нас.

Още вижте във видеото.

 

 

 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 08:54 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Bulgaria On Air виж още

Коментари

Финанси виж още