IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Регистрираха емисията акции на Фонд за недвижими имоти България

Капиталът на фонда бе увеличен от 650 000 на 20,150 млн. лв. чрез издаването на нова емисия от 19,5 млн. акции с номинална и емисионна стойност един лев

16:57 | 04.08.05 г.
Автор - снимка
Създател
Регистрираха емисията акции на Фонд за недвижими имоти България
С решение на Комисията за финансов надзор (КФН) в регистъра на публичните дружества и други емитенти на ценни книжа бе вписано увеличението на капитала на Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ, съобщиха от борсата.

Капиталът на фонда бе увеличен от 650 000 на 20,150 млн. лв. чрез издаването на нова емисия от 19,5 млн. акции с номинална и емисионна стойност един лев. Акциите са обикновени, безналични, поименни, с право на глас.

Последна сделка с акции на Фонд за недвижими имоти България бе сключена на 29 юли на ниво от 1,40 лв. В момента офертите са на ниво от 1,30 лв. купува и 1,82 лв. продава. Сделки с емисията от увеличението могат да се сключват от 18 август 2005 г.

Предметът на дейност на Фонд за недвижими имоти България включва: инвестиране на паричните средства, набрани чрез издаване на ценни книжа, в недвижими имоти /секюритизация на недвижими имоти/ посредством покупка на право на собственост и други вещни права върху недвижими имоти, и извършване на строежи и подобрения в тях, с цел предоставянето им за управление, отдаване под наем, лизинг, аренда и/или продажбата им.

Свързани компании:

Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ(BREF)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 20:25 | 07.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още