IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ей си карпет увеличи дела си във Велпа-91

Ей си карпет е един от учредителите на Куантум Дивелъпмънтс АДСИЦ, чиито акции ще започнат да се търгуват на БФБ-София от утре

13:12 | 15.12.05 г.
Ей си карпет увеличи дела си във Велпа-91
Ей си карпет ЕООД-Бургас е придобило 1600 акции, или 0,52%, от капитала на Велпа-91 АД-Стражица, се посочва в съобщение на БФБ-София.

Прехвърлянето е отразено в Централния депозитар на 14 декември, като след тази дата Ей си карпет вече притежава 15,42 на сто от производителя на картон, опаковки и хартиени суровини.

Ей си карпет е един от учредителите на Куантум Дивелъпмънтс АДСИЦ, чиито акции ще започнат да се търгуват на БФБ-София от утре. Бургаското дружество е с предмет на дейност вътрешно и външно-търговски сделки, търговско представителство и посредничество и агентиране на местни и чуждестранни физически лица в страната и чужбина.

Последна сделка с акциите на дружеството бе сключена на 13 декември на ниво от 6,77 лв. Днес офертите купува останаха на нива от 6,60 лв. купува, а продавачи липсваха.

Свързани компании:

Куантум Дивелопмънтс АДСИЦ(QUAD)

Велпа-91 АД(4V9)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 06:18 | 31.08.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още