IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Изложението Булмедика/Булдентал/Дерма & Eстетика отваря врати от 31 май до 2 юни

Билетите за изложението са на преференциална цена до 30 май

09:00 | 25.05.23 г.
Съдържание на Интер Експо Център
Изложението Булмедика/Булдентал/Дерма & Eстетика отваря врати от 31 май до 2 юни

От 31 май до 2 юни "Интер Експо Център" събира специалистите и компаниите, опериращи в медицинския, денталния и естетичния сектори. Международният изложбен център ще отвори врати за бизнес изложението Булмедика/Булдентал/Дерма & Eстетика. Посетителите ще се докоснат до иновациите и най-съвременните технологии и ще създават полезни бизнес контакти. Онлайн покупката на билети на преференциална цена гарантира на специалистите не само присъствие на изложението, но и в разнообразните събития от съпътстващата програма.

За 57-и път международното бизнес изложение ще събере производители, вносители, представители, дистрибутори и търговци на медицинско, дентално, дерматологично и естетично оборудване, обзавеждане, апаратура, инструменти, материали и консумативи. Отново ще се проведе Green Line – формата, събиращ компании и продукти от сферите на етеричните и базови масла, флорални води, хранителни добавки, козметични съставки, натурални оцветители и др. Ще бъдат положени и основите на формата Anti-aging medicine (медицина против стареене) и Anti-aging lifestyle (начин на живот против стареене).

Източник: ИЕЦ Източник: ИЕЦ

Станете част от изложението с няколко лесни стъпки

„Изложение отново ще бъде арена за иновации – със засилен интерес към присъствие от България и чужбина“, споделят организаторите. Онлайн платформата www.bulmedica.bg е създадена така, че да може всеки желаещ да се ориентира лесно и да вземе своя билет за по-малко от две минути. Нужно е само да изберете бутона „Купи билет“, който ще ви отведе до тикет система. Следващите стъпки са да изберете желания брой билети и да въведете основни данни за поръчката. По този начин се регистрирате изцяло онлайн, бързо и лесно – на преференциална цена до 30 май. Разбира се, може да вземете своя билет и на място в дните на изложението - на касите на "Интер Експо Център".

Какво да очаквате по време на Булмедика/Булдентал/Дерма & Eстетика 2023

„Запознайте се с компаниите изложители и продуктите им и изберете в коя сфера ще се фокусирате – медицина, стоматология, дерма и естетика или няколко от тях“, съветват от екипа на Булмедика/Булдентал/Дерма & Eстетика. Така вашето присъствие ще е максимално ефективно.

Препоръчваме ви да се ориентирате в каталога с компании в сайта на изложението, а всичко актуално за представените брандове, продукти и услуги ще откриете в секция „Новини“.

Източник: ИЕЦ Източник: ИЕЦ

Мащабна съпътстваща програма

Съпътстващите събития са ключов елемент от формата. Те са изпълнени с ценно съдържание и са високо оценени от посетителите. Медицинският форум „За младо и здраво сърце“ ще бъде едно от събитията на фокус на 1 юни. Организиран от здравната платформа CredoWeb и "Интер Експо Център", той поставя акцент върху кардиологията. В събитието се включват водещи специалисти в сферата, сред които проф. Иво Петров, доц. Красимира Христова от Асоциацията по сърдечно-съдова образна диагностика, д-р Бисер Пукалски, гост-лектор от Великобритания, експерти от Български съвет по кардио-пулмонална ресоситация и фондация „Първите 3 минути“.

Модерните картови разплащания за денталната и бюти индустрия, имплантологията, ендодонтствоко лечение, дигиталните и 3D технологиите също ще попаднат под светлината на прожекторите в серията от съпътстващи събитие през трите изложбени дни. За първи път Българският лекарски съюз и "Интер Експо Център" ще реализират Националния събор на Българския лекарски съюз, който ще събере на 3 юни над 400 лекари в зала „Витоша“.

Източник: ИЕЦ Източник: ИЕЦ

От 31 май до 2 юни за 57-и път ще се проведе изложение Булмедика/Булдентал/Дерма & Eстетика. Ако все още не закупили билета си, можете да направите това онлайн в платформата http://www.bulmedica.bg/. Ако се регистрирате до 30 май ще получите билета си на преференциална цена. Разбира се, билета си може да получите и в дните на изложението – през онлайн-портала и на касите на "Интер Експо Център".

Последна актуализация: 15:00 | 24.05.23 г.
Специални проекти виж още
Още от Здравеопазване виж още
Финанси виж още