IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Представители на индустрията се регистрират за посещение на MachTech&InnoTech 2023

14-ото издание на международния формат стартира на 3 октомври

09:00 | 29.09.23 г.
Автор - снимка
Създател
Снимка: ИЕЦ
Снимка: ИЕЦ

Стотици световни и регионални индустриални брандове, среща с екипите на над 150 изложители с щандове в 4 палати, 10 хил. кв. м изложбена площ в Интер Експо Център, технологични форуми. Всичко това ще предложи на бизнеса от 3 до 6 октомври българското индустриално изложение MachTech&InnoTech 2023. Висока ще е допълнителната стойност на Industrial Tech Forum – събитието за технологичните иновации с индустриално приложение, реализирано съвместно от TLL Media и Интер Експо Център.

През последното десетилетие изложението MachTech&InnoTech се превърна в притегателна точка за индустрията на Балканите и Източна Европа, В предстоящото 14-о издание фирми от България, Германия, Италия, Румъния, Китай, Австрия и Чехия ще представят стотици брандове, превръщайки София в своеобразен индустриален хъб. Възможността за обогатяване на продуктовото портфолио, разширяване на дистрибуторската мрежа, сдобиване с ценно ноу-хау и личните срещи с иноваторите, са сред предимствата, привличащи специализираната аудитория на MachTech&InnoTech.

Снимка: ИЕЦ Снимка: ИЕЦ

Важно за посетителите

За максимално улеснение на посетителите от България и чужбина организаторите са усъвършенствали онлайн платформата си www.machtech.bg. Благодарение на нея, само с няколко клика и за по-малко от 2 минути, можем да се сдобием с желания брой билети. Разбира се, билет ще може да се купи и на място – на касите на Интер Експо Център.

Роботизация и автоматизация

Роботите и автоматизираните решения ще са под светлината на прожекторите, като ключов компонент за развитието на предприятията. На MachTech&InnoTech ще бъдат представени колаборативни роботи, подобряващи ефективността и безопасността. В сферата на логистиката ще бъдат представени автономни машини с различен капацитет на товаропоносимост. За заваряването бизнесът ще открие колаборативни системи с интегрирани колаборативни роботи, автоматизирани решения за индукционно спояване с интегрирани системи за индукционно нагряване и компактни и мобилна решения за достигане на всеки труднодостъпен детайл.

Снимка: ИЕЦ Снимка: ИЕЦ

3D технологиите, за които кодовата дума е „ТОЧНОСТ“

Съвременната индустрия е немислима без 3D технологиите. MаchTech&InnoTech 2023 отново ще постави на дневен ред новаторски и лесни за използване платформи с SLS технология за 3D принтиране, които създават краен продукт със здравина идентична на аналозите си, създадени чрез леене под налягане. Като платформа на визионерите, присъстващите ще открият иновативни прототипи. В сферата на 3D технологиите ще бъдат представени и прецизни лазер-скенери – едновременно леки и предоставящи изчерпателна информация за пълномащабна 3D инспекция. С иновативните уреди се създава 3D дигитализация за дейността на 3D инженери, 3D дизайнери и научни изследователи. Тук е мометът да отчетем и богатството в сферата на софтуера и системите за отчитане и инспекция, които ще открием в изложбените зали.

Снимка: ИЕЦ Снимка: ИЕЦ

Машини за различните сфери в индустрията

Бизнесът ще открие многообразието от машини за различните индустриални сфери. Сред тях са напълно автоматизирани гиганти за огъване на метал с иновативни задвижващи механизми. За нуждите на металообработката ще бъдат представени иновативни абкант преси, гилотини и щанц-машини, снабдени с иновативни системи за управление и оптимизация и автоматизация на производството. Сред тях има машини, които освен, че намаляват бракувания материал, спестяват над 50% енергия в сравнение с аналозите си от миналото, благодарение на внедрените технологии, сред които модерни сензорни контролери, бърз и точен захват на ножа, лесното за употреба модерно управление.

Имате нужда от автоматичен струг за производството си или CNC вертикален обработващ център? На MachTech&InnoTech 2023 ще бъдат представени иновативни разработки от водещи компании, предназначени за широко индустриално приложение, работещи с висока прецизност и оптимизиращи производителността.

Снимка: ИЕЦ Снимка: ИЕЦ

Вратите на MachTech&InnoTech 2023 ще бъдат отворени за посетители от 3 до 5 октомври между 10.00 и 18.00 часа, а в петък, 6 октомври – до 17.00 часа.

Последна актуализация: 22:23 | 28.09.23 г.
Специални проекти виж още
Още от Индустрия виж още
Финанси виж още