IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Акустичните кабини като инвестиция

На какво да обърнете внимание при избора

10:15 | 09.03.23 г.
Автор - снимка
Създател
Акустичните кабини като инвестиция

Все повече компании инвестират в акустични кабини, които прибавят добавена стойност към всеки офис. Предимствата им са както за бизнеса, така и за служителите – създават тиха работна среда, изолирано пространство, подходящо за конфиденциални разговори, концентрация и видеоконференции. Освен очевидните ползи на акустичните кабини трябва да отбележим и повишаване качеството на работната средата с фокус благосъстоянието на служителите, което е сред най-важните активи.

·     На първо място трябва да определите нуждите си и за какво ще използвате кабината.

Дали ви трябва тихо пространство, където служителите могат да се съсредоточат върху работата си? Или повече малки зали за срещи, в които различните отдели могат да си сътрудничат? Или може би дори специално място за запис на стрийминг или подкаст? А в най-новите модели се предвижда възможността конфиденциални преговори да не могат да бъдат подслушвани или записвани с нерегламентирани устройства.

Всичко това са важни съображения, при избора на кабина за вашия офис.

·     Друго важно, което трябва да предвидите е пространството, където ще бъде позиционирана кабината.

Кабината може да бъде разположена в центъра на помещението като акцент или дискретно поставена в ъгъла, но и в двата случая може да избирате от богато разнообразие от цветове, за да отговаря на вашата концепция и корпоративната ви идентичност.

Голямото им предимство е, че варират в различни размери и покриват голям диапазон от потребителски потребности, в зависимост от предназначението им.

·     Съществено е да определите допълнителните възможности на акустичната кабина.

За да направите добра инвестиция, трябва да изберете правилните аксесоари, които да прибавите. Помислете как вашите служители ще използват пространството и какви мебели ще са необходими. Дивани, бюра, стойки за монитори или столове за срещи са някои от мебелите, които може да изберете към акустичната кабина. Според различните модели може да я персонализирате с вградена дъска за писане, допълнителни електрически контакти и USB портове. Възможностите са много и за да бъде инвестицията Ви печеливша, е добре да се запознаете предварително с тях.

В Offisphera ще се погрижим да получите пълна информация за нашите продукти в реална среда, за да ви помогнем да направите правилен избор.

Последна актуализация: 10:16 | 09.03.23 г.
Специални проекти виж още
Още от Търговия и потребителски стоки виж още
Финанси виж още