IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Подобрете продуктивността си с ергономични мебели RFG by Office 1

Мисията на марката е да създава продукти, чрез които хората да работят и живеят удобно и здравословно в ежедневието си

17:34 | 11.09.23 г.
Автор - снимка
Създател
Снимка: rfg.bg
Снимка: rfg.bg

Съвременният офис, дом или класна стая има нужда от устойчиви и цялостни решения. Именно тази потребност е в основата на създаването на мебелната марка RFG (Real Feel Good) от лидера в сферата на офис продуктите Office 1.

RFG - бранд с мисия

Марката RFG е създадена през 2018 г., а в сърцето на нейното портфолиото е заложена ергономията. Мисията ѝ е да създава продукти, чрез които хората да работят и живеят удобно и здравословно в ежедневието си. Защо разработваме предимно ергономични мебели? Правилната позиция на тялото е от изключително значение за продуктивността, тонуса и дори настроението на всеки от нас по време на работния ден. А той заема около една трета от денонощието на всеки от нас! Именно това прави избора на подходящи комфортни мебели за нашия домашен или фирмен офис толкова важно решение.

Мебелите RFG преобразяват пространството и го трансформират в място, на което хората се чувстват като у дома си, независимо дали работят в традиционен или хоум офис. На сайта rfg.bg ще откриете богато разнообразие от работни, директорски, посетителски и ергономични столове, както и бюра, маси, мека и градинска мебел и други продукти.

Снимка: rfg.bg Снимка: rfg.bg

RFG не е  просто поредният играч на  мебелния пазар – разработена  от българския лидер с 25-годишен  опит Office 1, марката има солиден  гръб в лицето на своя основател  по отношение на стокови наличности, безкомпромисно качество, дългогодишна гаранция на продуктите и персонално отношение при пазаруване. Въпреки напредването на дигитализацията в сферата на продажбите в световен мащаб, все повече потребители изпитват необходимостта да видят, докоснат и изпробват продукта от първо лице, особено що се отнася до мебели.

RFG има уникалното  предимство да разполага с 9 шоурума  на територията на цяла България, в които мебелите могат спокойно  да бъдат тествани, а клиентът  да бъде консултиран от опитен  екип от професионалисти. RFG ежедневно  обещава на потребителите истински добро изживяване, независимо дали то се случва в сайта или в шоурум на бранда.

Снимка: rfg.bg Снимка: rfg.bg

Ергономични мебели за работа в офиса и у дома

В онлайн магазина на RFG ще откриете хиляди продукти, голяма част от които са разработени с мисъл за съвременната офис среда. Днес повече от всякога за нея важи фактът, че тя може да бъде не само в бизнес сграда, а навсякъде – у дома, на плажа, във вила в планината. Именно затова в портфолиото на RFG има разнообразие от предложения за хоум офис пространства, в които ергономията отново е поставена на първо място. Разбира се, че столът, на който работим минимум 8 часа на ден, трябва да бъде удобен, функционален и да ни пасва перфектно, но защо да спираме дотам? Марката предлага също електрически бюра с регулируема височина и други ергономични продукти, които способстват за пълноценното и продуктивно ежедневие на работещия от дома си човек.

Комфорт за всички възрасти и занимания

Мебелните продукти на бранда далеч не са само за работни пространства – в сайта и шоурумите има богат избор от геймърски столове, ученически чинове и столове с регулируема височина и наклон на плота за оптимална правилна позиция на детето по време на учене, мебели за домашния хол и дори кухни. Разработени с внимание към крайния клиент и към бизнесите, независимо от техния размер и предмет на дейност, RFG е тук, за да остане и да подари на клиентите си истински добро изживяване.

И така, ако се нуждаете от ново обзавеждане за своя офис или дом - разгледайте богатото разнообразие, което предлага RFG. Само сега можете да се възползвате и от специална оферта „2 на цената на 1“. Научете подробностите на адрес: https://rfg.bg/selection/rfg-best

Последна актуализация: 17:34 | 11.09.23 г.
Специални проекти виж още
Още от Търговия и потребителски стоки виж още
Финанси виж още