IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

"Син Карс" сключи договор с най-големия производител на сметопреработвателни и почистващи машини на Балканите

RAM Europe S.A. поема представителството на автомобилите L CITY в Гърция и Кипър, ще получи 1 автомобил L CITY от модела Pickup през ноември

17:17 | 13.09.22 г.
Снимка: Син Карс Индъстри АД
Снимка: Син Карс Индъстри АД

Производителят на електромобили от Русе „Син Карс Индъстри“ АД е подписал договор с RAM Europe S.A., Гърция, която е най-големият производител на леки и тежки сметопреработвателни и сметопочистващи машини на Балканите.

Гръцката компания е поръчала един автомобил L CITY от модела Pickup (с открита каросерия), който трябва да бъде доставен през ноември т.г., съобщават от „Син Карс“ чрез БФБ-София.

Това е първият директен договор на „Син Карс Индъстри“ АД с европейска компания производител, подчертава дружеството в съобщението си.

Гръцката компания поема представителството на автомобилите L CITY на територията на Гърция и Кипър, като основният фокус ще бъдат общини и компании, ангажирани в сферата на сметосъбирането, и най-вече на островите в Гърция. 

ОБОБЩЕН ОТЧЕТ ЗА ПЕРИОД:
От началото на годината

Компанията е избрала автомобилите L CITY след едногодишен обстоен преглед на европейския пазар и посещение на всички производствени площадки за лекотоварни автомобили в категорията N1 (общо тегло до 3500 кг), посочва се още в съобщението на българското дружество.

Свързани компании:

Син Карс Индъстри АД(SIN)

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 14:10 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Пазари виж още

Коментари

Финанси виж още