IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Disney моли Джони Деп да се върне като Джак Спароу

Студиото готви сделка за 300 млн. долара, за да привлече отново звездата

09:21 | 25.10.22 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
Деп в съдебната зала. Снимка:  EPA/Steve Helber / POOL
Деп в съдебната зала. Снимка: EPA/Steve Helber / POOL

Джони Деп е готов „да се завърне" в „Карибски пирати", след като беше отстранен от франчайза през 2018 г. Той беше главната роля в пет филма за пиратите през последните 15 години. 

Специализираният сайт Poptopic твърди, че актьорът е водил разговори с Disney за "сделка за 300 млн. долара", след като отново спечели делото си за клевета срещу Амбър Хърд. Вътрешният източник разкри, че Disney се интересуват от закърпване на отношенията с Джони и наскоро са се свързали с него, предава и БГНЕС.

„Те се свързаха с актьора преди делото му за клевета срещу Амбър Хърд и го попитаха дали би се заинтересувал да се върне за още един или два пиратски филма“, казва източникът, като добавя, че се работи и по друг проект за Disney+. 

„Съобщава се, че сделката е за завръщането на Джони Деп като Джак Спароу в "Карибски пирати 6" и отделен сериал на Disney Plus за ранния живот на капитана на "Черната перла". 

Според източника студиото вече е подготвило проект за филм за Джак Спароу, така че много се надява „Джони да им прости и да се завърне в ролята на емблематичния си герой“. 

Според информацията медийната компания работи по „сделка за 301 млн. долара", за да склони Деп да се завърне скоро, и също така се съобщава, че ще добави "значително дарение" за благотворителна организация по избор на Деп като жест на добра воля. 

Звездата от "Едуард Ножиците" заяви по-рано, че няма да работи повече с Disney, след като беше отстранен от шестия филм. Юридическият му екип твърди, че Джони е загубил 22 млн. долара, след като Амбър е публикувала през 2018 г. своя статия във Washington Post, която не идентифицира Джони, но ясно го заклеймява като домашен насилник. Джони заяви, че се е чувствал така, сякаш е "виновен до доказване на невинност" пред ръководството на Disney. 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 09:42 | 25.10.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Изкуство и култура виж още

Коментари

Финанси виж още