IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Остават броени дни за кандидатстване за експертни менторски сесии във Founders Today

Представители на start-up и scale-up компании могат да се регистрират до 10 юни

12:30 | 08.06.22 г.
Автор - снимка
Създател
Остават броени дни за кандидатстване за експертни менторски сесии във Founders Today

Съвсем скоро предприемаческата конференция Founders Today, която водещият икономически сайт Investor.bg организира, предстои да навлезе в своя втори етап. Остават броени дни до 10 юни, когато е крайният срок за кандидатстване на start-up и scale-up компании, които искат да получат ценни насоки и съвети за развитието на своя бизнес от някои от утвърдените и успешни представители на предприемаческата общност у нас, иноватори и бизнес лидери по време на официалното събитие, което ще се проведе на 28 юни, от 14:00 часа, в зала „Васил Левски“ на хотел Hyatt Regency Sofia.

Суперотборът от ментори, които ще консултират представителите на шестте най-перспективни компании, кандидатствали за участие на страницата на събитието на Investor Media Pro, се състои от Димитър Димитров - изпълнителен директор на Allterco, Емил Вагенщайн, ръководител отдел „Маркетинг“ на Ozone.bg, Мартин Куванджиев - основател на компанията GoStartups, Веско Колев - основател и изпълнителен директор на Icanpreneur, Орлин Радев - съосновател на AMPECO, Силвия Павлова - основател на козметичния бранд Wooden Spoon и Любомила Йорданова - съосновател и главен изпълнителен директор на Plan A.

Освен провеждането на експертни менторски сесии, всички присъстващи по време на специализираната конференция Founders Today на 28 юни ще станат свидетели и на визионерска дискусия, по време на която представители на инвестиционната и предприемаческата общност в България ще коментират възможностите за финансиране на иновативна бизнес идея, как се създава здравословна среда за растеж на бизнеса, предимствата и недостатъците на франчайзинг модела и още много ключови за сектора теми. Сред участниците, които ще споделят своето професионално мнение по темите, са Крум Алексиев - директор на управление Корпоративни клиенти, УниКредит Булбанк, и Никола Стоянов - основател и собственик на STOYANOV ENTERPRISES.

По време на предприемаческата конференция участие ще вземе и проф. Мартин Вечев - създател на първия интуитивен език за програмиране на квантови компютри, архитект и двигател на INSAIT.

Повече информация за предприемаческата конференция Founders Today и как може да подадете своята кандидатура до 10 юни ще намерите на страницата на събитието на Investor Media PRO.

Генерални партньори на Founders Today са УниКредит Булбанк и Nexo. Събитието се организира с подкрепата на Алтерко. Институционални партньори са „Индустриален Холдинг България“ АД, Френско-българската търговска и индустриална камара, Германо-българска индустриално-търговска камара, Българската стартъп асоциация (BESCO), Изпълнителна агенция за насърчаване на малките и средните предприятия, Betahaus Sofia, CEED Bulgaria, Sofia Tech Park, Асоциация за иновации, бизнес услуги и технологии (AIBEST) и Асоциацията на българските лидери и предприемачи (ABLE).

Медийни партньори на Founders Today са Bloomberg TV Bulgaria, сп. BusinessGlobal и Rabota.bg.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 21:37 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още