IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

NEXT BASKET представя първия работещ онлайн магазин в платформата

Вече е онлайн първият демо електронен магазин, изработен на новата платформа за онлайн търговия

12:00 | 08.02.23 г.
Автор - снимка
Създател
Снимка: NEXT BASKET
Снимка: NEXT BASKET

С днешна дата вече можем да разгледаме първия онлайн магазин, създаден на платформата NEXT BASKET.

Нидерландският e-commerce стартъп ни представя един напълно функционален електронен магазин, изработен за официалния дистрибутор на японските продукти за художествена гимнастика SASAKI.

А резултатът е точно такъв, какъвто пазарът очакваше - впечатляващ.

Готова тема за малки онлайн магазини

Първият магазин на NEXT BASKET попада в категорията на стартиращите дигитални бизнеси, които изграждат своя първи официален електронен магазин. Партньорите на платформата вече имат работещ физически обект в София, като до момента дигиталното им присъствие е било застъпено единствено в социалните мрежи.

За целите на изработката на магазина е използвана готова дизайнерска тема, с която се постига оптимално качество с минимална инвестиция. Използвана е специално разработена тема за малки онлайн магазини с немного продуктови категории, а в нея върху всеки продукт се акцентира по възможно най-ефектния начин.

Автоматизации на процесите

Всеки бизнес цени времевите и човешките си ресурси, а NEXT BASKET предлага точните решения за автоматизации в тази насока. За да може магазинът да функционира гладко, без да ангажира цял екип по поддръжката си, екипът на платформата внедрява няколко изключително ценни решения.

Това са:

- Вградена програма за създаване и управление на рекламни банери;

- Вътрешна система за управление на поръчки и наличности;

-  Автоматизирани имейл известия за поръчки;

-  Автоматизирано управление на вариации на продукти по номера, цветове и др.

За потребителите са осигурени няколко различни разплащателни метода с най-висока степен на сигурност, а за търсачките - вградени технологии за техническа SEO оптимизация на онлайн магазина.

Експертна помощ за бизнеса

Добрият онлайн магазин невинаги е единственото условие за успех в дигиталния свят. Ето защо пилотният партньорски проект на платформата решава да се възползва и от няколко допълнителни услуги, извършвани от екипа на NEXT BASKET.

Сред тях откриваме някои от най-често срещаните нужди при навлизането в онлайн пространството. и продуктови Това са например копирайтинг описания, създаване на дизайн за дигитални банери, качване и оформяне на продуктите в сайта, както и визуален мърчандайзинг за максимизиране на продажбите.

Качество, сигурност и стабилност

Преди да се срещне със своите потребители, онлайн магазинът се среща с всички възможни тестове за качество, скорост, сигурност и функционалност.

Проверките за качество са задължителни за всеки проект на NEXT BASKET, като гарантират както доброто представяне на сайта в търсачките, така и безопасното изживяване на потребителите на всички устройства.

Резултатът от работата на екипа можете да видите на sasaki-shop.com - първата крачка в един необятен пазар, където можете да бъдете и вие!

Последна актуализация: 16:43 | 08.02.23 г.
Специални проекти виж още
Още от Стартъпи виж още
Финанси виж още