IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

9Academy е национален победител в Европейските награди за насърчаване на предприемачеството 2023 г.

Организацията има редици успехи през годините, като най-големите са свързани с участниците от изминалите сезони

11:47 | 16.08.23 г.
Автор - снимка
Създател
9Academy е национален победител в Европейските награди за насърчаване на предприемачеството 2023 г.

9Academy е българската номинация за Европейските награди за насърчаване на предприемачеството за 2023 година.

Най-цялостната програма за професионално, предприемаческо и личностно развитие в България ще представлява страната ни в категория “Насърчаване на предприемаческия дух” в тазгодишното издание на EEPA - конкурс под егидата на Европейската комисия и част от Асамблеята на МСП в Европа.

9Academy е организация с близо 10 години опит, а зад гърба си има 10 сезона, над 60 лектори, стотици обучения, над 500 членове на общността си и десетки успешни събития, подкрепили развитието на професионалистите в България. Иновативният формат на проекта се състои от 9 бизнес модула и бонус модул личностно развитие, както и специални събития за сплотяване на текущите участници, но и на алумните, преминали през нея. Академията е една от първите, успели да трансформират дейността си онлайн в рамките на пандемичните условия в периода 2020-2022 година.

9Academy ще бъде част от претендентите в категория “Насърчаване на предприемаческия дух”, като през септември 2023 година жури, назначено от Европейската комисия, ще разгледа всички национални представители и ще избере най-добрите шест от тях, които ще участват във финалната надпревара за категорията, както и за носителя на голямата награда.

Всички национални победители, номинирани за участие, ще бъдат отличени на специална церемония в Билбао този ноември по време на Асамблеята на МСП. Предишни победители на национално ниво са „Академия за местни предприемачи“ към Център “Ринкър”, „Експортен хъб България“ – инициатива на Изпълнителна агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП), Европейски форум за социално предприемачество – инициатива на Министерство на труда и социалната политика, и др.

9Academy има редици успехи през годините, като най-големите са свързани с участниците от изминалите сезони. Такива са Блажка Димитрова - създател на първия ресторант с нулев отпадък в България, Денимир Димитров - създател на Zero Wave Sofia, Петър Нефтелимов - носител на награди като Дарик “40 под 40” и Forbes Bulgaria "30 до 30", както и редица млади български предприемачи и доказани експерти в сфери като маркетинг, бизнес развитие, ИТ и много други. Освен това в лекторския състав на Академията са част личности като Георги Малчев - предприемач, маркетинг експерт, преподавател и съосновател на Фондация “Предай нататък”, Стефан Иванов - съосновател на проспериращия стартъп AMPECO, Мая Донева - създател на “Социалната чайна” и главен секретар на EASPD, както и много други доказани експерти, допринесли за развитието на бизнеса в България.

9Academy очаква своите нови 50 кандидати, като кандидатстването за програмата е отворено до 10 септември 2023 г.

За повече информация относно Сезон 11 на 9Academy се свържете на info@9academy.com.

Последна актуализация: 11:47 | 16.08.23 г.
Специални проекти виж още
Още от Стартъпи виж още
Финанси виж още