Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Бюджет и финанси

Платежият баланс и преките инвестиции ще са във фокуса на седмицата

БНБ ще публикува данни за дейността на дружествата за бързи кредити, а НСИ – за наетите лица и средната работна заплата за миналата година.

Платежият баланс и преките инвестиции ще са във фокуса на седмицата

Снимка: Pixabay

През тази седмица ще излязат актуални статистически данни, свързани с развитието на българското стопанство – банкова информация за инвестиционните фондове в последния месец на миналата година, а НСИ ще информира какви са разходите за придобиване на дълготрайни материални активи през четвъртото тримесечие на 2018 г.

В понеделник (18 февруари) Българската народна банка ще изнесе информация за финансовите резултати на дружествата за бързи кредити през декември. Националният статистически институт ще разкрие втората оценка за икономическите сметки за селското стопанство за миналата година.

Във вторник (19 февруари) централната банка ще обяви какви са преките инвестиции и платежния баланс през декември. }е излезе банковата статистика за външната търговия през ноември.

В сряда (20 февруари) НСИ ще публикува предварителни данни за четвъртото тримесечие на 2018 г. за туристическите пътувания и разходите за туризъм на населението.

В четвъртък (21 февруари) БНБ ще информира за финансовите резултати на инвестиционните фондове през декември 2018 г.

В петък (22 февруари) националната статистика ще разкрие предварителните данни за наети лица и средна работна заплата за миналата година. 

От НСИ ще научим какви са разходите за придобиване на дълготрайни материални активи през четвъртото тримесечие на 2018 г.

По статията работиха: Петя Стоянова, редактор Виктория Тошкова

Последни новини

Още по темата

 
Спонсорирано съдържание

Коментари (0)


Още от Бюджет и финанси
БНБ определи антицикличния буфер на ниво до 0,5% от 1 октомври