Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Bloomberg TV

Bloomberg TV Bulgaria навърши 5 години

Телевизията протяга ръка на стартъп общността с кампанията „Вдъхновящите 5“

гледано: 1864   Още видео
Рейтинг 1 Рейтинг 2 Рейтинг 3 Рейтинг 4 Рейтинг 5
0 гласа

Единствената бизнес телевизия у нас – Bloomberg TV Bulgaria, отбелязва петата си годишнина по специален и различен начин, протягайки ръка на стартъп общността с кампанията „Вдъхновящите 5“. Това каза главният редактор на телевизията Таня Кръстева в предаването „Бизнес старт“ с водещ Живка Попатанасова. 

„За пет години доказахме, че можем да следваме мисията си - да предлагаме полезна информация, коментари и анализи, да показваме визия за развитие, така че да помогнем на нашите зрители да вземат решения, които да повишат благосъстоянието им“, каза Кръстева.

По думите ѝ екипът е доказал спазването и отстояването на стандартите на Bloomberg LP на ежедневна база.

„Проучване сред нашата аудитория показва, че именно хората, които взимат бизнес решения, ни гледат и разчитат на нас“, добави тя.

Главният редактор на Bloomberg TV Bulgaria подчерта, че през всичките пет години младите хора също присъстват неотменно в телевизията, като се отделя значително ефирно време, за да разкажат те за своите постижения и за това в каква среда искат да живеят и да се развиват.

„В една много предизвикателната година решихме да заявим още веднъж нашата подкрепа към предприемачите с кампанията, която започваме – Вдъхновяващите 5“.  Победителите в кампанията  ще спечелят менторство от едни от най-изявените хора в нашата предприемаческа общност“, обясни Таня Кръстева.

През тази година Bloomberg TV Bulgaria си постави за цел да подкрепи бизнеса чрез специалната рубрика „Бизнесът срещу Covid-19“, както и чрез подкастове на различна тематика – технологична и финансова, като предстоят подкастове и на предприемачески теми.

Петата годишна конференция на Bloomberg TV Bulgaria – The next big thing през 2020 г. се провежда чрез излъчване онлайн от студиото на телевизията. Първото издание на конференцията беше на 15 октомври, когато бяха дискутирани предизвикателствата и перспективите през българската икономика. Следващите издания са на конференцията са на:

22 октомври: Въздействието на пандемията върху биотехнологичната индустрия;

29 октомври: Космически иновации и наука;

5 ноември: Политически и икономически промени – общ преглед.

За повече информация за кампанията „Вдъхновяващите 5“ и как стартъпите могат да кандидатстват в нея ще откриете на уебсайта на инициативата

По статията работиха: Екип на Bloomberg TV Bulgaria , редактор Ралица Пейчева
Още по темата: Bloomberg TV Bloomberg TV Bulgaria

Още по темата

 
Спонсорирано съдържание

Коментари (0)


Още от Bloomberg TV
Ще се съвземе ли еврото от дълговата криза?