IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

InterContinental отвори врати в София

Хотелът ще разполага с общо 194 просторни стаи и 37 апартамента с модерни удобства и луксозни допълнения

11:00 | 03.07.18 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	<em>Снимка:&nbsp;InterContinental&nbsp;</em></p>

Снимка: InterContinental 

Петзвездният InterContinental Hotels & Resorts отвори врати в София. Хотелът е собственост на Галакси Инвестмънт Груп през Интерхотел Гранд – Хотел София АД и се управлява от InterContinental Мениджмънт България ЕООД. Откриването на хотела получи сериозен международен отзвук, след като едни от най-авторитетните европейски туристически издания публикуваха обширни материали за стъпването на бранда на българския пазар.

InterContinental Sofia е част от глобалния лидер в хотелиерството InterContinental Hotels Group (IHG) с присъствие в 100 страни с 5367 хотела. 

„Винаги се стремим да осигурим на нашите гости достъп до най-завладяващите места в света, а България е привлекателна дестинация, която ще ги удиви и ще им предостави възможност за незабравими преживявания“, споделя Анджело Зукала, генерален мениджър на InterContinental Sofia.

Сградата на площад „Народно събрание“ 4 е изцяло реновирана и предлага елегантен дизайн и съвременен интериор. Изградено е и ново крило, което осигурява 54 допълнителни стаи за настаняване. Така хотелът ще разполага с общо 194 просторни стаи и 37 апартамента с модерни удобства и луксозни допълнения, които осигуряват на гостите максимален комфорт.

InterContinental Sofia има и 5 модерни мултифункционални зали за събития, удобно разположени на един етаж.

Като част от InterContinental Sofia отвори врати и най-новата кулинарна дестинация в София – стилният и уютен Floret Social Lounge and Bar, който предлага нов тип кулинарно изживяване, което изпълва сетивата на любителите както на световната, така и на местната кухня.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 05:28 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още