IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

БТПП отличи Bloomberg TV Bulgaria

Единственият бизнес канал в България получи признание в категорията Медия

15:47 | 05.12.17 г.
<p>
	Председателят на БТПП Цветан Симеонов (вдясно) и Георги Бисерински. <em>Снимка: Bloomberg TV Bulgaria</em></p>

Председателят на БТПП Цветан Симеонов (вдясно) и Георги Бисерински. Снимка: Bloomberg TV Bulgaria

Bloomberg TV Bulgaria бе отличен с една от годишните награди на Българската търговско-промишлена палата (БТПП) за постижения в икономиката.

Единственият бизнес канал в България получи признание в категорията "Медия" за обективно представяне ролята на Палатата като най-голяма национална работодателска организация в деловия живот на страната, за отразяване на позициите на членовете ѝ по актуалните промени и редовно излъчване на новини от ежедневните дейности на БТПП.

„Сърдечно благодаря на Българската търговско-промишлена палата за положителната оценка, която дава на Bloomberg TV Bulgaria. Като единствения телевизионен бизнес канал в България ние ежедневно се стремим да предоставяме задълбочена и достоверна информация за икономическите и финансовите процеси и събития по света и у нас, както и да даваме трибуна за различните гледни точки и да гледаме напред в бъдещето. С екип от едни от най-добрите експерти във финансовата журналистика се стараем да бъдем полезни на широката бизнес общност в България и на всички бъдещи предприемачи, които не спират да търсят успеха“, каза Георги Бисерински, изпълнителен директор на Bloomberg TV Bulgaria.

На 24-тите годишни награди на БТПП бяха отличени компании с постижения в бизнеса, търговски представител, регионална търговско-промишлена палата, браншова организация, медия и журналист, както и посланика на Република Корея Н. Пр. Шин Бунам.  

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 10:06 | 14.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още