Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Анализи

Имотните пазари не предвещават системна заплаха за финансовата стабилност

В сравнение с предишни кризи днес има по-малко доказателства за дисбаланс между търсенето и предлагането, а и банките разполагат с достатъчно капитал

3
 
3
 
4
преди 1 месец
Няма профилна снимка
Каврък и Зелка, вие коментирате все едно става дума за жилищни имоти в статията. А всъщност се открехва една много голяма и интересна тема: какво ще стане с огромните офис сгради и огромните кредитни експозиции към банките по цял свят?
Иначе мнението ми за жилищните имоти е: че понеже повече хора ще си работят от къщи цените им ще са стабилни и ще си имат търсене и предлагане (последното изречение е, защото все ви сърби да се коментират жилищните имоти)
1
 
5
 
3
nkavrakov1982 до: zelka007
преди 1 месец
Точно обратното.Цените на жилищата няма как да обърнат за няколко месеца.Това не са домати или картофи,защото банките имат огромни експозиции в имоти и е нормално да отлагат и бавят колкото могат просрочия по ипотеки и влошаване на кредитните портфейли.
7
 
1
 
2
zelka007 до: nkavrakov1982
преди 1 месец
хубавото на твоите прогнози за имоти е , че никога не се сбъдват ... :))) ... все трябва да се срива всичко , а то па на инат все си е същото ... че тук-там и поскъпват ...
1
 
5
 
1
преди 1 месец
Статията не споменава че след есента отпадат много правителствени програми за подпомагане на компаниите и служителите .Както е видно съкращенията едва сега се разгръщат и всички ефекти от кризата тепърва ще ударят имотните пазари.