Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

САЩ

Инвеститорите са изправени пред седмицата на истината

Блокирания, президентски избори в САЩ, среща на Фед: предстоящата търговска седмица съдържа множество важни за пазарите събития

3
 
6
 
2
фиг.1 до: Императорът
преди 4 седмици
Няма профилна снимка
Защо си мисля, че Тръмп има малки шансове? По една единствена причина. Както той, така и последователите му още преди да са минали изборите се каните да обявите резултатите за невалидни. Това не е поведение на уверени в победата хора, а на загyбeняци, които вече започват да си търсят оправдание за провала.
7
 
5
 
1
преди 4 седмици
Хахахах - Тръмп имал малко шансове - затова ли провежда предизборните си срещи пред многохилядни множества, а когато показват репортажи от сборищата на церебралното зомби байдън, човек не може да види повече от 18 негови поддръжници накуп - в един кадър? Дори очевидно пристрастните медии не могат да скрият очевидното !!! "Победа" на байдън би означавала само огромна изборна машшшшинация, как президента и неговите стотици милиони поддръжници да приемат това посегателство срещу американската демокрация? Че то ще е равносилно на скрит преврат !!!
За коронавирусът - никой няма да смее да затвори отново икономиките - добре, че вирусът, макар да коси кат` тако`а, вече очевидно е ного по-малко смъртоносен - вижте графиките на заболяваемостта и смъртността в Британия, Италия, Франция, Германия.