Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Европа

Стотици хиляди протестират в Лондон за втори референдум

Активисти от цялата страна пристигат с около 150 автобуса в столицата с искане Великобритания да остане част от ЕС

 Към статията
34
Препоръчай (0)

Коментари (34)

   1| 2| 3| 4    
6
 
20
 
24
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
От всичките коментари ми допадна най-много тоя, дето обяснява как ЕК платил на 1/2М да излезят на протест... и то в Лондон :D
Просто Британците, за разлика от тия по нашите ширини се усетиха какъв автогол си набичиха - дали поради тъпотията на група хора, дали поради пасивността на отделни единици, дали поради подлъганите от популистите и се опитват да излязат от кочината. За разлика от тук де...
Иначе съм почти убеден, че Мей ще пусне референдум по една много практична причина за нея - на света няма договор, който да приемат в парламента им. Или поне не и такъв, който ЕС би се съгласил. Мей знае, че в момента е капитан на Титаник, знае и че и да иска не може да спре двигателите или да завърти руля, понеже много хора натискат дръжките :)
Според мен, поради поне тези причини (и една камара могъщи лобита с мнооооооогоооооо пари, не искащи да си развалят рахатлъка) ще има втори референдум и после УК ще подвият опашка и ще поискат да оттеглят призовка номер 50.
Две години ахо-ихо, после тихо.
5
 
12
 
23
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
Късно е Гергино, мандалото лопна, кръчмата затвори! Сега требе си платиш сметката!
11
 
24
 
22
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
Като чета коментарите виждам, че и у нас има доста кратуни, подобни на тези, които гласуваха за излизането на Великобритания от ЕС.
2
 
14
 
21
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
Това е всеки път, във почти всяка една държава - те не гласували, че нямало смисъл (понякога наистина няма, но тук не бе такъв случая), но после ревът, че 30% им решили съдбата. Ми да не сте спали първия път, да ги махат вече и това е.
За времето беше същото, всеки можеше да гласува, само 4% обаче гласуваха и искаха да го махнат и после някой се усетил, че му харесва да се сменя, ама не бил гласувал, как щели да го махат - ми стига си спал. Да махат и смяната, та да се научат, че точно на подобни гласувания, се гласува.
3
 
11
 
20
bgMan до: ABBA
преди 5 месеца
Що?
Ти правиш ли я тази разлика или реалността въобще не те интересува?

20
 
4
 
19
Стоян Петров до: Sokratus
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
Според мен са само двама - Ердоган и Путин. С много уговорки към тях може да се присъедини и Орбан, макар на него материала(има няма 10 млн унгарци) да не му достига.
23
 
13
 
18
ABBA до: Sokratus
преди 5 месеца
"ЕС е създаден с една единствена цел, да спрат войните! "

Блаженни са вярващите!
Правиш ли разлика м/у реалност и пропаганда?!?!?!?
5
 
26
 
17
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
ЕС е създаден с една единствена цел, да спрат войните! Европа на отечествата сме я виждали в целият 18, 19, 20 век и няма 30 години без огромна война! Жертвите са над 100млн европейци! Да не мислите, че това не може да се повтори отново. Я вижте колко желаещи за диктатори има в момента!
Колкото и да им е тъжно на възрастните британци, те живяха добре, защото нямаше война по време на техният живот! Трябва да си направят сметката, кое е по-евтино: Да има война или да им идват на гости Източно европейци, който все някога ще си тръгнат, както се случи с голяма част от Поляците!
;)
20
 
16
 
16
Sandy до: bgMan
преди 5 месеца
Няма профилна снимка
Всеки, който иска да излезе от ЕС е нормален човек, но не са нормални условията и договорите, с които са обвързани при напускането им. Чрез ЕС Германия подчини, завладя и изсмуква ресурсите на държавите членки, без война, по мирен път. Това е адско прекарване, прецакване, пръст в което има и САЩ.
4
 
21
 
15
преди 5 месеца
Да бяха гласували като нормални разумни хора когато трябва сега нямаше нужда да се разхождат и да губят толкова време в протести.