Регистрация

e-mail:

Потребителско име:

Парола:

Потвърди парола:

Код:

 съгласен съм с условията за ползване
 Ежедневен нюзлетър
 Седмичен нюзлетър

Стратегии

Жаклин Цочева поема комуникациите на „Кока-Кола Хеленик“

Тя има повече от 15 години опит в областта на корпоративните и вътрешни комуникации

Жаклин Цочева поема комуникациите на „Кока-Кола Хеленик“

Снимка: компанията

Жаклин Цочева пое ролята на Директор „Публични комуникации и връзки с обществеността“ на „Кока-Кола Хеленик“ за България. Тя има повече от 15 години опит в областта на корпоративните и вътрешни комуникации, връзките с обществеността, рекламата и корпоративна социална отговорност в международни компании и организации в редица сектори – медии, образование, бързооборотни стоки, правозащитни организации.

Преди да стане част от екипа на „Кока-Кола Хеленик“, тя е директор „Комуникации“ в Уницеф България, а преди това заема различни ПР позиции в AVON, bTV и Висше училище по застраховане и финанси (ВУЗФ). 

Още по темата


Отговаряла е за създаването и реализирането на комуникационни стратегии за вътрешни и външни публики, за връзките с медиите, развитието на инициативи за корпоративна социална отговорност, създаването и управлението на партньорства с неправителствени организации, бизнеси, медии, институции. Интересите й са съсредоточени в съвременните тенденции за изграждане на корпоративна идентичност и работодателска марка, развитието на социални медии и създаването на общности.

Жаклин има бакалавърска и магистърска степен в областта на "Връзки с обществеността" от Софийския университет „Св. Климент Охридски". Преминала е редица международни обучения, свързани с тенденции в развитието на медиите и изграждане на бранда, стратегическо застъпничество, промяна на обществени нагласи.

По статията работи: Екип на Investor.bg

Последни новини

Още по темата

 
Спонсорирано съдържание

Коментари (0)


Още от Стратегии
С 30 млн. лева фирмите ще обучават кадри по ОП "Развитие на човешките ресурси"