IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Виртуалната реалност като част от реалния бизнес

Елена Кирилова ще представи следващата лекция в летния онлайн курс на Investor.bg

12:45 | 16.08.16 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	<em>Снимка: Bloomberg TV Bulgaria</em></p>

Снимка: Bloomberg TV Bulgaria

Драстично се увеличава броят на компаниите, които разчитат виртуалната реалност да им донесе реални печалби. Предприятията се ентусиазират все повече от това, че новата технология може да осигури значителен растеж.

Фирмите, включващи виртуалната технология в кампаниите си, може да стимулират интереса на потребителите и с това да си осигурят ново преимущество пред конкурентите си.

Възможно ли е виртуалната реалност да се превърне в реален бизнес - яснота по темата ще даде Елена Кирилова със следващата видеолекция в летния онлайн курс на Investor.bg. Тя ще представи темата „Виртуална реалност – реален бизнес“.

Елена Кирилова е част от екипа на Investor.bg от 2013 г. като редактор на рубриките „Технологии“ и Style за най-актуалното в технологичния свят и света на лукса. Елена се интересува от темите около новите технологии и влиянието им върху творческите индустрии.

Завършила е бакалавър „Медии и журналистика“, както и магистърска програма „Продуцентство и културни индустрии“ в УНСС, а в момента Елена кара докторантура към катедра „Медии и обществени комуникации“ в същия университет.

Зрителите на Bloomberg TV Bulgaria я познават като коментатор актуални новини в областта на високите технологии в сутрешното предаване „Бизнес старт“, което се излъчва всеки делник от 7 часа.

Може да изпращате въпроси към лектора до 19 август на 15godini@investor.bg!

В предишната видеолекция водещият на „В развитие“ Делян Петришки коментира темата за взаимодействията на банките и капиталовия пазар. Лекцията му гледайте тук >>

 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 06:03 | 12.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още