IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Фараж: Brexit и Доналд Тръмп са само началото на голяма световна революция

Според лидера на UKIP 2016 г. е била историческа

09:47 | 25.02.17 г. 3
<p>
	<em>Снимка: Архив Ройтерс</em></p>

Снимка: Архив Ройтерс

Бившият лидер на британската евроскептичната и антиимигрантска Партия за независимост на Обединеното кралство (ЮКИП) Найджъл Фараж заяви вчера, че победите на Брекзит и на Доналд Тръмп са само началото на голяма световна революция, съобщиха Франс прес и Асошиейтед прес.

"През 2016 ние го сторихме!", каза Фараж пред участниците в годишната среща на американските консерватори близо до Вашингтон, малко след пристигането на президента на САЩ на форума.

"Когато следващите поколения учат историята на този период, една година ще изпъкне сред останалите, и това ще бъде 2016", заяви британският политик, който беше един от основните двигатели на кампанията за излизане на Великобритания от ЕС през юни миналата година.

Споменавайки за предстоящите избори в Холандия, Франция, Германия и евентуално в Италия, Фараж изтъкна, че 2016 година е била само "началото на голяма глобална революция, която ще достигне до останалата част на западния свят".

/БТА/

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 21:09 | 03.09.22 г.
Специални проекти виж още
Още от Европа виж още

Коментари

3
rate up comment 35 rate down comment 5
redcretin
преди 7 години
Да, 2016 ще се запомни. Такова осиране не е имало от 30те на 20 век...
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2
rate up comment 39 rate down comment 9
Sakamano
преди 7 години
Този Нaгъл Фурaж вече явно не смее да си покаже физиономията в UK и Европа, та е тръгнал да си търси аудитория в САЩ.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1
rate up comment 38 rate down comment 5
AlexN
преди 7 години
Тотални глупости са това.Просто интересите на Европа,разбирай икономическия и локомотив Германия и тези на Америка,Русия или Британия не съвпадат.Но ефект на доминото едва ли ще има.Опити за постигане на такъв ефект обаче има-политиката на Путин,Брекзит,арабските "революции"и наводняване на Европа с бежанци,терористи,у нас бившите комунисти/сега за малко социалисти/ и т.н.Сигурно ще има и в бъдеще.Руски издания твърдят,че обединена Европа била осъществената мечта на Хитлер и Наполеон.Просто гениално,другари.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още