IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Фондът на фондовете има нов изпълнителен директор

Позицията е заета от Светослава Георгиева, която се е занимавала с инвестиционно банкиране и дялово инвестиране в Лондон

16:24 | 13.07.17 г. 1
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
<p>
	<em>Снимка: ФМФИБ</em></p>

Снимка: ФМФИБ

Фондът на фондовете има  нов изпълнителен директор. Позицията е заета от Светослава Георгиева, която се е занимавала  с инвестиционно банкиране и дялово инвестиране в  Лондон.

Тя има богат международен опит в сферата на финансите както и в европейските институции, се казва в съобщение на Фонда.

Новият шеф на Фонда на фондовете през последните пет години е работила в Европейската комисия в Брюксел.

Опитът й е свързан с ключови реформи във финансовия сектор и икономическото управление на ЕС след кризата по време на преструктурирането на банковия сектор в Гърция, Италия и Словения.

Завършила е икономика и финанси в Лондон (University College London) със специализация в Москва и магистратура във френското бизнес училище ESCP Europe в Париж.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 11:57 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

1
rate up comment 3 rate down comment 1
Иван Митев
преди 6 години
При прилагания подсигуряващ възникване на кризи основен модел за управление на национално стопанство Фонд мениджър на финансови инструменти в България ЕАД е без решаващо значение за постигане на устойчив социален просперитет. В обстановка на допусканата държавна грешка, Фонд мениджър на финансови инструменти в България ЕАД, колкото по-добре работи за постигане на икономически растеж, толкова по-силен потенциал за дългови кризи се развива и съпътстващите злини са по-болезнени.Възможностите са: 1) Със запазване на подсигуряващия кризи основен модел за управление на национално стопанство и при перфектна работа на Фонд мениджър на финансови инструменти в България ЕАД, щетите се уголемяват. 2) При въведен предпазващ от кризи основен модел за управление на национално стопанство е с предпоставка за траен обществен просперитет.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Финанси виж още