IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Investor Finance Forum идва с 5 тенденции в инвестициите и валутната търговия

Предстои второто издание на Investor Day в рамките на регионалната конференция на Investor.bg на 18 ноември

15:48 | 28.10.16 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
Investor Finance Forum идва с 5 тенденции в инвестициите и валутната търговия

В какви инструменти си заслужава да се инвестира? Кога е най-подходящият момент да се купува и продава? Светът на инвестициите предлага множество възможности, но задава и също толкова въпроси не само на начинаещите инвеститори, но и на тези с дългогодишен опит. 

За да помогне на инвеститорите да не се изгубят сред потока от информация, Investor.bg и Bloomberg TV Bulgaria организират петата поредна конференция за инвестиции и валутна търговия Investor Finance Forum. На 18 ноември в Интер Експо Център събитието ще събере експерти от сферата, които ще дискутират актуалните тенденции, ще дадат прогнози и съвети за успешни инвестиции.

Тази година слоганът на конференцията е 5 Big Trends, а специален гост ще бъде Тим Мърфи, част от Bloomberg LP, Лондон. Като специализиран експерт в сферата на пазарите, хедж фондовете и анализа на риска той ще представи световните тенденции в света на инвестициите и ще анализира глобалните събития, от които зависят ходовете на инвеститорите. Експертите Цветослав Цачев, Захари Рангелов, Димитър Цонев, Павел Николов и Стоян Васов ще разгледат ситуацията на българския пазар.

За втора година в рамките на форума ще се проведе Investor Dayсъбитие, което среща чуждестранни институционални инвеститори с интерес в региона с местни публично търгувани компании. Investor Day дава възможност за организиране и на индивидуални срещи между заинтересованите лица.

Традиционно на Investor Finance Forum ще се проведе и единственото по рода си изложение на платформи за валутна търговия и финансови инструменти.

Регистрирайте се до 7 ноември на специална цена тук.

INVESTOR Finance Forum се провежда с подкрепата на ActivTrades, Пощенска банка, ЕЛАНА Финансов Холдинг, Euro-Finance, Admiral Markets, Karoll, BenchMark.

 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 11:26 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още