IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

БДЖ осигурява още влакове за групи студенти до Велинград, Банско и Добринище

Влаковете ще се движат по теснопътната железопътна линия Септември–Добринище след направени предварителни заявки за пътуване

13:47 | 29.11.14 г.
Автор - снимка
Създател
Автор - снимка
Редактор
БДЖ осигурява още влакове за групи студенти до Велинград, Банско и Добринище

„Холдинг БДЖ” ЕАД предоставя възможност за осигуряване на допълнителни влакове за пътуване на организирани групи студенти до курортните селища Велинград, Банско и Добринище във връзка със студентския празник 8 декември, информират от компанията.

Влаковете ще се движат по теснопътната железопътна линия Септември–Добринище след направени предварителни заявки за пътуване.

Допълнителните влакове за организираните групи студенти ще пътуват на 6 и 8 декември от Септември до Добринище и на 7 и 9 декември от Добринище до Септември.

Националният железопътен превозвач напомня, че при организиране на групови пътувания, студентите редовно обучение могат да ползват 75 % намаление от цената на билета. За целта е необходимо групата да бъде съставена от минимум 10 души и един ръководител.

Желаещите да пътуват с допълнителните влакове по теснопътната железопътна линия Септември – Добринище могат да направят своите заявки за пътувания на групи на адрес bdz_passengers@bdz.bg.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 06:03 | 26.08.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още