IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Данни за строителството ще привлекат вниманието през настоящата седмица

Седмицата ще започне с данни за данъците за „Държавно управление“ през 2015 г

11:13 | 31.10.16 г.
Автор - снимка
Редактор
Данни за строителството ще привлекат вниманието през настоящата седмица

В понеделник (31 октомври) Националният статистически институт (НСИ) ще обяви данни за данъци и социални осигуровки за „Държавно управление“ за 2015 г.

На този ден националната статистика ще публикува финансови сметки за миналата година, както и предварителни данни за научноизследователска и развойна дейност (НИРД) за 2015 г.

Очаква се НСИ да излезе и с фискални данни за подсектори „Централно държавно управление“ и „Социалноосигурителни фондове“ за септември 2016 г.

В първия ден от работната седмица своите общи събрания ще проведат ЦБА Асет Мениджмънт АД, Ексклузив Пропърти АДСИЦ и Евро инс АД.

Във вторник (1 ноември) във фокуса на деня ще бъдат общите събрания на Св. Св. Константин и Елена Холдинг АД, Петрол Адр София Комерс-Заложни къщи АД с Сила Холдинг Адл

В сряда (2 ноември) НСИ ще публикува данни за издадените разрешителни за строеж и започнато строителство през третото тримесечие на 2016 г.

За четвъртък (3 ноември) няма планирани събития.

В петък ( 4 ноември) Българската народна банка (БНБ) ще публикува дългосрочен лихвен процент и оценка на степента на конвергенция за октомври 2016 г.

Националната статистика ще обяви информация от наблюдението на потребителите през октомври 2016 г. 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 12:17 | 03.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още