IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Във Варна ще бъдат изградени 100 мултифункционални спортни площадки

Първите 10 трябва да са готови до края на март, съобщи кметът

18:25 | 21.02.17 г.
<p>
	<em>Източник:&nbsp;агенция &bdquo;Черно море&ldquo;</em></p>

Източник: агенция „Черно море“

До края на март Варна ще има 10 мултифункционални спортни площадки. Планирано е те да са общо 100,  каза кметът Иван Портних, който откри в морския град международно кариерно изложение. 

Продължават мероприятията по подобряването на парковата среда, където ще има значително повече възможност за отдих и забавление на младите хора. Още 3 млн. лева ще бъдат инвестирани през тази година за подобряване на площите в Морската градина, съобщи агенция „Черно море“.

Работи се усилено по превръщането на Аспаруховия парк във втора Морска градина като реализацията на проекта ще бъде съобразена изцяло с идеите на младежите, допълни градоначалникът.

В момента върви изграждането на огромен спортен комплекс в кв. “Възраждане“. Предстои да бъде изграден подобен и в район „Владислав Варненчик“.

Все още не е постигнато трайно решение на зоната на Пристанище Варна.  Предстои там да бъдат изградени зони за забавление, добави кметът.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 04:13 | 13.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още