IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Годежен пръстен през iPhone

Приложение предлага на бъдещите младоженци да изберат не само модела и каратите на диаманта, но и размера на пръстена онлайн

17:23 | 16.06.10 г.
Годежен пръстен през iPhone

Бижутерската марката Tiffany & Co. създаде свое собствено приложение за iPhone, което позволява на почитателите на накитите от този бранд да се потопят в завладяващия свят на брачните халки.

С помощта на специална система за търсене собствениците на iPhone вече могат да изберат пръстена на своите мечти. Уникалното приложение позволява на всеки да се запознае с различните колекции на ювелирната марка и да получи допълнителна информация за качеството на диамантите.

Tiffany & Co. предлагат и първа по рода си онлайн услуга, която ще помага на клиентите да изберат не само модела, но и размера на желания годежен пръстен. Всичко, което трябва да направи човек, е да допре со дисплея друг пръстен, чийто размер трябва да се вземе като база за измерване.

След като сане ясна големината на пръстена, приложението ще покаже всички налични модели с тази големина. За всеки от пръстените са педвидени опции с различни карати на диамантите. Потреблителите на услугата могат да запазят снимката, да я изпратят за съвет или мнение или да поръчат направо от онлайн магазина на бижутерската къща.

Заявлението е на разположение на английски и японски език.
 

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 14:44 | 03.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още