IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Започна есенният Международен панаир в Пловдив

Над 150 автомобила показват по време на "Автосалон Пловдив 2010"

14:16 | 27.09.10 г.
Започна есенният Международен панаир в Пловдив

66-то издание на Международния есенен технически панаир в Пловдив беше официално открито днес, като форумът ще продължи до 2 октомври.

Тази година на панаира вземат участие 1573 фирми и експонати от 41 страни. По време на изложението ще бъдат представени 70 иновативни продукта от различни отрасли на индустрията, от които 40 са продукти на български фирми, съобщават от панаира.

Експонатите ще бъдат разположени в 11 палати и откритите площи около тях.

„През предишните години обновихме базата, сега влагаме средства в подобряване на маркетинга и най-вече в това да съберем изложителите с техни бъдещи клиенти“, заяви при откриването на панаира изпълнителният директор на едноименното дружество Богомил Бонев. По думите му изложенията „не са мол за покупки, а място за контакти по формулата „Бизнесът среща бизнеса“.

Освен множеството специализирани технологични изложби, по време на панаира ще се проведе и „Автосалон Пловдив 2010“, в който са включени 29 фирми вносители. Те ще покажат 40 марки и 152 експоната. Рекорден е броят на премиерите – 33. Европейски дебют ще направи луксозният модел R 350 на „Мерцедес“.

Всяка новина е актив, следете Investor.bg и в Google News Showcase.
Последна актуализация: 18:57 | 10.09.22 г.
Специални проекти виж още

Коментари

Финанси виж още